Haberler

29. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasının Ardından

Polonya'da düzenlenen şampiyonada Türkiye'ye bronz madalya kazandıran Tubay Erdal, Erzurum'da coşkuyla karşılandı

Polonya'da düzenlenen 29. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'nda Türkiye'ye bronz madalya kazandıran Tubay Erdal, Erzurum'a geldi.

Javorzyna Dağı'nda 4 kategoride 365 sporcunun katıldığı şampiyonada genç kadınlar kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya alan Erdal'ı, Erzurum Havalimanı'nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Suat Yılmaz, antrenör Yavuz Bayram ile yakınları karşıladı.

Erdal, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'ye madalya ile dönmekten gurur duyduğunu söyledi.

Polonya'da altın madalyaya kaçırdığı için üzüldüğünü belirten Erdal, "Şampiyonaya çok iyi hazırlanmıştım ve birincilik için koşacağımı belirtmiştim. Kısmet, istediğimiz başarıyı yakalayamadık. İnşallah bundan sonraki şampiyonada altın için yarışıp, İstiklal Marşı'mızı okutacağım. Çok mutluyum, söyleyecek kelime bulamıyorum. Antrenörlerimin desteği ile buralara kadar geldim. Bir sonraki şampiyonada Erzurum'a altın madalya getireceğime inanıyorum" dedi.

Erdal ile Polonya'ya giden milli takım antrenörü Orhan Güngör de kendilerine güveni boşa çıkartmadıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Antrenör Bayram ile Erdal'ı şampiyonaya hazırladıklarını anlatan Güngör, şöyle konuştu:

"Atletizme gönül veren sporcularımızın bizlere daha büyük başarıları tattıracağına inancım sonsuz. Sporcumuzun antrenörü Yavuz Bayram ile yaptığımız antrenman programı bizi bugün böylesine anlamlı bir sevince boğdu. Tabi şampiyona öncesi Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ile GHSİM İl Müdürü Fatih Çintimar'ın desteğini ne kadar söylersek azdır. Sayın valimiz hem şampiyona öncesi hem şampiyona sırasında bizlere telefonla moral verdi. Her ikisine de teşekkür ediyorum."

Milli sporcunun babası Celal Erdal da kızıyla gurur duyduğunu ifade etti. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Yavuz Bayram Türkiye Polonya Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title