Haberler

Fenerbahçe Kayserispor maçı golleri (FB Kayseri maçı özeti)

Fenerbahçe Kayserispor maçı golleri. FB Kayseri maçının maç özeti görüntüleri. Süper Lig 2. hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanan maçlarla sona erdi. Gollü geçen maçta Fenerbahçe Kayserispor''u ağırladı. Fenerbahçe Kayserispor maçının maç özeti görüntüleri ve golleri haberler.com adresinde.

Süper Lig 2. hafta karşılaşmalarının maç özeti görüntüleri ve golleri. Fenerbahçe Kayserispor maç özeti. Fenerbahçe Kayserispor maçı golleri. 28 Ağustos Pazar Spor Toto Süper Lig 2. hafta maçları sona erdi. Fenerbahçe Kayserispor maçının maç özeti ve FB Kayseri maçı gollerini izlemek için ilgili video bağlantılarını haberimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇ ÖZETİNİ 

Hakem Serkan Çınar maçın ilk yarısını bitiren düdüğünü çalıyor ve hareketli geçen ilk yarı 2-2''lik eşitlikle sona eriyor.
45''
Deniz Türüç, golde asist yapan oyuncu oluyor.
45''
GOOOLL!! Kayserispor, Welliton Soares ile maçta eşitliği yakalıyor. Sağ kanatta taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruşu kullanmak için topun başına Deniz Türüç geçiyor. Deniz''in, altıpasın önüne gönderdiği ortasına iyi yükselen Welliton Soares kafa vuruşunu yaparak kendisinin ve takımının 2. golünü atmayı başarıyor.
44''
Volkan Şen, iyi ortasıyla golde asist yapan oyuncu oluyor.
44''
GOOOLL!! Fenerbahçe, Ozan Tufan ile maçta 2-1''lik üstünlüğü yakalıyor. Sol kanattan serbest vuruş için topun başına geçen Volkan Şen, ortasını ön direğe doğru yapıyor. Bu noktada savunmanın markajından iyi kurtulan Ozan Tufan kafa vuruşunu yaparak takımını öne geçirmeyi başarıyor.
42''
Prejuce Nakoulma, rakibi Alper Potuk''a yaptığı faul sonrasında sarı kartı gören bir başka isim oluyor.
41''
Kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş için topun başına geçen Deniz Türüç, sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak kaleci Volkan Demirel bu şutu kurtarmayı başarıyor.
40''
Kırmızı kart sonrasında yaşanan gerginliklerin ardından Ozan Tufan ile Deniz Türüç hakem Serkan Çınar tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
38''
Fenerbahçe 10 kişi kalıyor ! Hızlı gelişen Kayserispor atağında topla buluşan Welliton Soares son rakibi Simon Kjaer''den sıyrılmaya çalışırken yerde kalıyor ve Kjaer doğrudan kırmızı kart ile oyun dışı kalıyor.
37''
Kayserispor yarı alanının sol kanadında Levent Gülen, rakibi Miroslav Stoch''a yaptığı faul sonrasında maçta ilk sarı kartı gören isim oluyor.
33''
Sol taraftan kazanılan köşe vuruşu için topun başına geçen Miroslav Stoch ortasını ön direğe yapıyor fakat o noktada savunma topu taca atmayı başarıyor.
30''
GOOOLL!! Fenerbahçe, Simon Kjaer ile maçta eşitliği yakalıyor. Ceza yayının hemen gerisinden serbest vuruş için topun başına geçen Simon Kjaer, sağ ayağıyla çok iyi bir vuruş yapıyor ve takımının beraberlik golünü atmayı başarıyor.
27''
Deniz Türüç, golde asist yapan oyuncu oluyor.
27''
GOOOLL!! Kayserispor, Welliton Soares''in golüyle maçta 1-0 öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına Deniz Türüç geçiyor. Deniz''in, ön direğe gönderdiği ortasına Welliton Soares kafa vuruşunu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor.
26''
Roman Neustadter''in ara pasına ceza sahası içi sağ tarafında hareketlenen Volkan Şen ofsayta yakalanıyor.
24''
Sağ kanattan Umut Sönmez ceza sahası içine ortasını yapmak istiyor ancak top Martin Skrtel''den geri dönüyor.
21''
Maçın bu dakikalarında karşılıklı top kayıpları nedeniyle iki takımda pozisyon üretmekte zorlanıyor.
17''
Volkan Şen''in pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Alper Potuk, sağ ayağının içiyle uzak köşeye şutunu çekiyor ancak top direğin dibinden auta gidiyor.
14''
Ceza sahası dışı sağ çaprazından Prejuce Nakoulma''nın çektiği şut doğrudan auta gidiyor.
13''
Sağ kanatta topla buluşan Levent Gülen ortasını arka tarafa doğru gönderiyor. Bu noktada Levent Gülen topu istediği gibi kullanamıyor ve top kaleci Volkan''da kalıyor.
9''
Serbest vuruş için topun başına geçen Miroslav Stoch ortasını ceza sahası içi sağ tarafına doğru gönderiyor ancak o noktada Martin Skrtel ofsayta yakalanıyor.
5''
Ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Welliton Soares yerden sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak top savunmdan geri dönüyor.
5''
Kayserispor yarı alanında Fenerbahçe serbest vuruş kazanıyor. Topun başına geçen Miroslav Stoch, ortasını ceza alanına doğru gönderiyor ancak bu ortaya kimse dokunamıyor ve top kaleci Ali Ahamada''da kalıyor.
1''
Hakem Serkan Çınar maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye konuk ekip Kayserispor başlıyor.
-
İki takım oyuncuları sahaya çıkıyor. Maç seremoniden hemen sonra başlayacak.
-
Oynanan bu mücadelelerde Fenerbahçe 103 gol, Kayserispor ise 43 kez fileleri havalandırmayı başardı.
-
Aralarında oynanan toplam 46 resmi mücadelenin 30''unu Fenerbahçe, 6''sını Kayserispor kazanırken, 10 maçtada eşitlik bozulmadı.
-
Geçen sezon bu iki ekip arasında oynanan 2 maçıda Fenerbahçe 1-0''lık skorla kazanmıştı.
-
Kayserispor cephesinde ise Alain Traore zorlu Fenerbahçe deplasmanında 18 kişilik kadroya dahil edilmeyen isim oluyor.
-
Fenerbahçe''de sakatlıkları bulunan Josef De Souza, Uygar Mert Zeybek ve kırmızı kart cezası bulunan Mehmet Topal bu mücadelede yer alamayan isimler oluyor.
-
Açılış haftasında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile karşılaşmış ve sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Kayserispor''da, Akhisar Bld. Spor''a evinde 2-0 yenilmişti.
-
Ülker Stadyum''unda saat 21:45''de başlayacak olan mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek.
-
Spor Toto Süper Lig 2016/2017 Sezonu 2. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kayserispor''u ağırlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Serkan Çınar Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title