Haberler

Beşiktaş Gaziantep maç özeti (Video geniş özet) BJK G.Antep

Beşiktaş Gaziantepspor geniş özet (3.Hafta 28 Ağustos Cuma) Beşiktaş Gaziantepspor maç özeti. 3.haftanın açılış maçı ve haftanın maçlarından özet görüntüler. Beşiktaş Gaziantep maçının geniş özet görüntülerini izlemek için ilgili video bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz.

28 Ağustos Cuma Gaziantepspor Beşiktaş maç özeti (geniş özet) . 28.08.2015 Gaziantepspor Beşiktaş maç özeti. Spor Toto Süper Lig'de 3.hafta maçları bugün oynanan Gaziantepspor Beşiktaş maçı ile başladı. Spor Toto Süper Lig haftanın maç özetleri ve Beşiktaş G.Antep maçının tüm detayları. İlk hafta aldığı farklı galibiyetle sezona müthiş bir başlangıç yapan Beşiktaş daha sonra 2.hafta İstanbul'da oynanan maçta Trabzonspor'a 2-1 kaybetmişti. Gaziantepspor deplasmanından alacağı galibiyet ile haftayı galibiyetle kapatmak isteyen Beşiktaş'ı ilk iki haftayı bir galibiyet bir mağlubiyet ile kapatan ve evinde oynadığı maçlarda kolay kolay puan kaptırmayan Gaziantepspor bekliyordu.   

Gaziantepspor Beşiktaş maç özeti (geniş özet) ve maçın perde arkası görüntülerini izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.  

 (28.08.2015)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gaziantepspor Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title