Haberler

28 Şubat" Protestosu

28 Şubat'ın 18. yılı İmaret Camisi'nde sabah namazını kılan gençler, Türkiye ve İslam dünyası için dua edip, "28 Şubat süreci"ndeki olumsuzlukları, bunun başlangıcı sayılan tarihin 18'inci yılında protesto etti.

28 Şubat'ın 18. yılı İmaret Camisi'nde sabah namazını kılan gençler, Türkiye ve İslam dünyası için dua edip, "28 Şubat süreci"ndeki olumsuzlukları, bunun başlangıcı sayılan tarihin 18'inci yılında protesto etti.Namaz çıkışında cami bahçesinde toplanan vatandaşlar adına konuşan Afyonkarahisar Sivil Toplum Kuruluşları Platformu sözcüsü Emrah Altunkaya, 28 Şubat'ın, Müslüman halkın inancına yönelik faşist bir darbe olduğunu söyledi. 28 Şubat'ın tıpkı diğer darbeler gibi bir toplum mühendisliği denemesi, bir hizaya sokma girişimi olduğunu savunan Altunkaya, şunları kaydetti: " 28 Şubat, İstiklal Mahkemelerinde, 27 Mayıslarda, 12 Eylüllerde kendini gösteren faşist geleneğin fırsat bulduğunda tekrar nasıl ortaya çıktığının bir göstergesidir. 28 Şubat, 100 yıldır bu ülkede kendini bir şekilde var eden diktatör, baskıcı zihinlerle Müslüman halkımızın yeni bir hesaplaşma arenasıdır. Biz de gençlik olarak bugün burada, yeni 28 Şubatlar yaşanmasın, kimse artık bu ülkede darbeleri, baskı dönemlerini aklından bile geçirmesin diye toplandık. 28 Şubat'tan kalan bütün izlerle, zulümlerle tamamen hesaplaşılsın, 28 Şubat'ta başta cezaevleri olmak üzere birçok yerde devam eden mağduriyetlerin giderilmesi talebimizi seslendirmek için bir araya geldik. Yetkililere, ülkemizi yönetenlere bu sesi duymaları, 28 Şubat nedeniyle devam eden mağduriyetleri gidermeleri çağrısı yapıyoruz."Basın açıklamasının ardından vatandaşlara Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ikramda bulunuldu. .

Kaynak: AA / Güncel

28 Şubat Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title