Haberler

28 Şubat'ın 18. Yılı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, "Türkiye tarihinde darbe girişimlerinin sonuncusu olan ve bin yıl sürecek denilen 28 Şubat darbesi ve tüm darbeler son bularak milli irade hakim kılınmıştır" ifadesinde bulundu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, "Türkiye tarihinde darbe girişimlerinin sonuncusu olan ve bin yıl sürecek denilen 28 Şubat darbesi ve tüm darbeler son bularak milli irade hakim kılınmıştır" ifadesinde bulundu.

Aydın, 28 Şubat darbesinin 18. yılı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, 28 Şubat'ın sadece postmodern bir darbe olmadığını, Türk tarihinde kara bir leke olarak anılacağını ve binlerce insanı mağdur ettiğini belirtti.

Milletin iradesine darbe ile egemen olmaya çalışan 28 Şubat sürecinin kalıntılarının ortadan kaldırılması sürecinde günlerce meclis salonlarından hiç ayrılmadığını aktaran Aydın, şunları kaydetti:

"28 Şubat mağdurlarını görevlerine döndürdük. Kamuda başörtüsü serbestliği sağladık. Meclise başörtülü arkadaşlarımızın alkışlarımız eşliğinde serbestçe girmesini sağladık. 28 Şubat darbesinin kırıntıları olan kesintisiz eğitime son verip 4+4+4 eğitim sistemine geçilip imam hatip liselerinin orta kısmını yeniden açtık. Tüm bunlardan en önemlisi, Türkiye tarihinde darbe girişimlerinin sonuncusu olan ve bin yıl sürecek denilen 28 Şubat darbesi ve tüm darbeler son bularak milli irade hakim kılınmıştır."

Kaynak: AA / Yerel

Kemalettin Aydın 28 Şubat Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title