Haberler

278. Yeni bölüm fragmanı, Kurtlar vadisi pusu 7 Ocak

Güncelleme:

278. Yeni bölüm fragmanı, Kurtlar vadisi pusu 7 Ocak Perşembe akşamı 278. yeni bölümü ile ekranlarda. Kurtlar vadisi pusu 278. yeni bölümde Polat Alemdar tapınakçıların büyük teklifini elinin tersi ile itiyor. Gölge büyük Babil projesi çalışmalarını hızlandırıyor. Kurtlar vadisi pusu 278. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

Kurtlar vadisi pusu 278. yeni bölüm fragmanı. Kurtlar vadisi pusu 7 Ocak Perşembe akşamı 278. bölümü ile ekranlarda olacak. Yeni bölümde Polat Alemdar tapınakçıların himayesi altına alınma teklifini reddediyor. Kendisine dünyayı yönetenlerin destek olmaları teklifini reddeden Polat'ın ölüm fermanı yazılıyor. Ancak Polat Alemdar'ın ne tapınakçılardan ne de ülkesinin karşısında olan diğer dış güçlerden korkusu yoktur.

Kurtlar vadisi pusu 278. yeni bölümde Yusuf geçmişi ve geleceği hakkında çarpıcı gelişmeler öğrenir. Asya'nın annesi olduğu gerçeği ile birlikte Fehmi Kuzuzade'nin gerçek babası olmadığını da öğrenen Yusuf'un hayatı sırlarla doludur. Gölge, Polat Alemdar'a rağmen Ortadoğu'da kurmak istediği büyük devletin temellerini atmaya devam eder. Kurtlar vadisi pusu 278. yeni bölüm 7 Ocak Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak. KVP yeni bölüm fragman videoları ve dizi hakkında en güncel gelişmeler haberler.com adresinde.

KURTLAR VADİSİ PUSU 278. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title