Haberler

Fenerbahçe 2 Monaco 1 maç özeti ve gecenin golleri (FB Maçı geniş özet)

Güncelleme:

27 Temmuz Çarşamba FB maçı özeti. Fenerbahçe Monaco (2-1) maç özeti ve Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde gecenin golleri. Fenerbahçe Monaco maçının özeti, maçın hemen ardından sıcağı sıcağına mücadelenin kritiği ve detayları haberler.com adresinde. Fenerbahçe Monaco Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı özetini izlemek için aşağıdaki bağlantıyı izleyin.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı özeti. Fenerbahçe Monaco maç özeti. 27 Temmuz Çarşamba Fenerbahçe Monaco maç özeti ve FB Monaco maçının geniş özet görüntüleri ile birlikte mücadelenin tüm detayları haberler.com adresinde. Maç özeti ve Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmalarının gollerini izlemek için gerekli olan bağlantıları da yine bu adreste bulabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fransa''nın en büyük kulüplerinden Monaco ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Monaco''da oynanacak maç öncesinde avantaj elde etmek için sahaya çıktı. Yenilenen kadrosu ile ilk ciddi sınavını veren Fenerbahçe Monaco karşısında mutlak galibiyet için sahadaydı. Maç özeti ve FB Monaco maçının tüm detaylarını maçın hemen ardından haberler.com adresinde bulabilirsiniz. Maç özeti görüntüleri izlemek için aşağıdaki bağlantıyı izleyin.

FENERBAHÇE MONACO MAÇ ÖZETİ İZLE (2-1)

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fransa''nın Monaco takımı karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor.

Sarı-lacivertliler, 2016-2017 sezonunun ilk resmi maçına seyircisi önünde çıkacak. Fenerbahçe ile Monaco arasında Ülker Stadı''nda oynanacak karşılaşma saat 21.30''da başlayacak. Müsabakayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek.

Fenerbahçe ile Monaco arasındaki eşleşmede, rövanş mücadelesi 3 Ağustos Çarşamba günü Fransa''da oynanacak.

Sarı-lacivertliler, Monaco müsabakasıyla 62 gün sonra resmi bir karşılaşmaya çıkacak. Fenerbahçe, son resmi maçında 26 Mayıs''ta Antalya''daki Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray''la karşılaşmış ve rakibine 1-0 yenilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title