Haberler

Galatasaray 3 Kayseri Erciyesspor 1 (Video Özet)

Güncelleme:

27 Şubat Cuma GS 3 Kayseri Erciyesspor 1 maç özeti ve Spor Toto Süper Lig maç programı. Galatasaray SAİ Kayseri Erciyesspor maçının geniş özeti ve golleri. Geçtiğimiz haftayı lider kapatan Galatasaray 22.haftanın açılış maçında Kayseri Erciyesspor'u ağırladı. Spor Toto Süper Lig'de düşme hattının hemen üzerinde 20 puanla 15.sırada yer alan Kayseri Erciyesspor haftanın açılış maçında Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a konuk oldu.

Haftayı galibiyetle kapatan iki ekipte de maç öncesi moraller yerindeydi. Galatasaray geçtiğimiz hafta Sivasspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederken Kayseri Erciyesspor takımı da evinde oynadığı maçta Torku Konyaspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti. 21.haftanın en karlı takımı Galatasaray oldu. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin mağlup olduğu haftada kazanan Sarı Kırmızılı ekip özlediği liderlik koltuğuna sonunda oturmuş oldu.

MAÇ ÖNCESİNDE GALATASARAY

Sivas'ta Sivasspor'a karşı zorlu hava koşulları altında çok çetin bir maç oynayan Galatasaray 3-2 kazandı ve Fenerbahçe'nin de kaybettiği haftada haftayı lider tamamladı. Sarı Kırmızılılar adına gol perdesini açan isim Yasin Öztekin oldu. Selçuk'un asisti sonrası Galatasaray formasıyla Spor Toto Süper Lig'deki ilk golünü atan Yasin son iki haftada 3 gole direkt katkı sağladı.

İkinci golde ise sahneye çıkan İsim Burak Yılmaz oldu. Golcü içgüdüsüyle ve birazda şansının yardımıyla topu ağlara gönderen Burak, Spor Toto Süper Lig'de ki gol sayısını 13'e yükseltti. Galatasaray'ın galibiyeti perçinleyen 3.golü ise Alex Telles imzası taşıyordu. Burak Yılmaz'ın asistiyle topu ağlara gönderen Telles bu sezonki ilk golünü kaydetti.

2013 YILINDA OYNANAN MAÇTA BURAK YILMAZ'IN ŞIK KAFA GOLÜ

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Kayseri Erciyesspor Türk Telekom Arena Galatasaray Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title