Haberler

27. Vergi Haftası

Lapseki ve Biga ilçelerinde 27. Vergi Haftası kapsamında tören düzenlendi.

Lapseki ve Biga ilçelerinde 27. Vergi Haftası kapsamında tören düzenlendi.

Lapseki Mal Müdürü Murat Başer ve personeli Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne çelenk bırakıp, Kaymakam Tahir Şahin'i ziyaret etti. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakam Şahin'e bilgi veren Başer, "Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla 1990 yılından bugüne kutlanmakta olan Vergi Haftası'nın 27'ncisi bu sene 22-26 Şubat tarihlerinde icra edilecek" dedi.

Kaymakam Şahin ise vergi bilincini çocuklara okullarda anlatılıp, o bilincin doğru şekilde aşılanması gerektiğini kaydetti.

Biga'daki tören

Biga Vergi Dairesi Müdürü Nejdet Gözütok ile çalışanlar, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Gözütok, 27. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine ve okullara bazı ziyaretler gerçekleştirip, verginin önemini anlatacaklarını kaydetti. Buradaki törenin ardından, vergi dairesi çalışanları Kaymakam Gökhan Görgülüarslan'ı ziyaret etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Tahir Şahin Lapseki Biga Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title