Haberler

27. The Bodrum Cup" Uluslararası Yelken Yarışları

"27. The Bodrum Cup" Uluslararası Yelken Yarışları, ödül töreniyle sona erdi.

Bodrum'da bu yıl 27'ncisi düzenlenen ve 120 yat ile 2 bin denizcinin katıldığı yarışlarda olumsuz hava koşulları etkili oldu.

Şiddetli rüzgar nedeniyle yarışmacılar zaman zaman zor anlar yaşadı. 5 etapta yapılan yarışlar, Bodrum- Gümüşlük, Gümüşlük-Leros, Leros-Leros, Leros-Yalıkavak ve Yalıkavak-Bodrum etaplarında gerçekleştirildi.

Bodrum ilçesinde 4 gün süren yelken yarışlarının son gününde yapılan müsabakalarda genel klasmanda yarışmanın birincisi Alondra teknesi oldu. İkinci STS Bodrum, üçüncü ise Grandi tekneleri oldu.

Bodrum'un İçmeler mevkisindeki bir tersanenin hangarında kurulan alanda düzenlenen törenle, dereceye girenlere ödülleri verildi.

"27. The Bodrum Cup" Uluslararası Yelken Yarışları Komite Başkanı Süleyman Uysal, yaptığı konuşmada, yarışlara olan ilginin her geçen yıl daha da arttığını, katılımcıların yarış boyunca keyifli zaman geçirdiklerini ifade etti.

Uysal, yarışların Bodrum ve Yunanistan arasında yapıldığını belirterek, "Bizi Yunanistan'da çok güzel karşıladılar. Hava çok sertti ancak yarışmacılarımız durmadılar. Biz de devraldığımız bu organizasyonu uluslararası anlamda ileriye taşıyacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yarışların çok güzel atmosferde yapıldığını vurguladı.

Kocadon, "Yarışlara ben de katıldım. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir yarış tamamladık. Komşu ülkemiz Yunanistan'a da konuk olduk. Birlik ve beraberlik yaşadık. Güzel Bodrum guletleriyle okyanuslarda yarışalım istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Uysal Yunanistan Gümüşlük Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title