Haberler

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü

Antalya Şehir Tiyatrosu (AŞT), 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Tarla Kuşuydu Juliet isimli oyununu ücretsiz sahneledi.

Antalya Şehir Tiyatrosu (AŞT), 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Tarla Kuşuydu Juliet isimli oyununu ücretsiz sahneledi.Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, AŞT oyuncuları Safinaz Özgür ve Yunus Derli, oyun öncesinde Dünya Tiyatrolar Günü ile ilgili bildiri okudu. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun, müzikleri, dansları ve iç içe geçen rolleriyle izleyenleri kahkahaya boğdu.Oyun öncesinde konuşan AŞT Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür ise "bayram" olarak nitelendirdiği Dünya Tiyatrolar Günü'nün aslında sahne üstündeki sanatçılara alkışları ile destek veren izleyicilerin de bayramı olduğunu belirtti. Mehmet Özgür, "Kimi geceler uykusuz geçer istediğimiz karakteri ortaya çıkarmak için, kimi geceler de aç geçer. Önceliğimiz hiçbir zaman para olmaz. Bizim en büyük ödülümüz, alkışlarınız. Sizler olduğunuz zaman bizler varız." dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Dünya Tiyatrolar Günü Mehmet Özgür Antalya 27 Mart Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title