Haberler

27. Genç İletişimciler Yarışması?nda Kazanan Öğrencilere Ödülleri Verildi

* Aydın Doğan Vakfı'nın 27. Genç İletişimciler Yarışması'nda dereceye girenlere, düzenlenen törenle ödülleri dağıtıldı.

* Aydın Doğan Vakfı'nın 27. Genç İletişimciler Yarışması'nda dereceye girenlere, düzenlenen törenle ödülleri dağıtıldı.

Aydın Doğan Vakfı, Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner;

"Attığınız her tweette, yaptığınız her haberde, sunduğunuz her programda, hazırladığınız her reklam kampanyasında samimi olun, adil olun, gerçek olun"

Haber : Özkan ARSLAN Kamera: Mehmet AKTARAN / İstanbul DHA

Aydın Doğan Vakfı'nın nitelikli medya çalışanı ve yöneticisi yetişmesine katkı sağlamak amacıyla üniversitelerin İletişim Fakültelerinde öğrenim gören lisans öğrencilerine yönelik düzenlediği 27. Genç İletişimciler Yarışması'nda dereceye girenlere, düzenlenen törenle ödülleri dağıtıldı. Ödül törenindeki konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Aydın Doğan Vakfı, Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, "Attığınız her tweette, yaptığınız her haberde, sunduğunuz her programda, hazırladığınız her reklam kampanyasında samimi olun, adil olun, gerçek olun." dedi.

40 üniversitenin iletişim fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel, reklam, halkla İlişkiler ve internet yayıncılığı dallarında bin 93 öğrencinin 925 çalışma ile katıldığı yarışmada, 20 üniversitenin 105 öğrenci, 62 projeyle ödüle değer bulundu. Lisans öğrencilerinin 2014-2015 ders yılında yaptıkları çalışmalarla katıldıkları yarışmanın ödül töreni, Bilgi Üniversitesi Santralistanbul yerleşkesinde düzenlendi. Geceye, Aydın Doğan Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Aydın Doğan Vakfı, Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Doğan Holding İcra Kurulu Başkanı Yahya Üzdiyen, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ertuğrul Özkök, İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı'nın da aralarında bulunduğu Doğan Medya Grubu yöneticileri, rektörler, dekanlar, öğretim görevlileri ve finale kalan öğrenciler katıldı.

'27 YILDIR, ADV OLARAK BU YARIŞMAYI DÜZENLİYORUZ"

Aydın Doğan Vakfı, Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, 36 yıldır medya sektöründe olduklarını belirterek, 'Türkiye'nin en önemli iletişim markalarını yönetiyoruz. Bu sorumlulukla da 27 yıldır ADV olarak bu iletişim yarışmasını düzenliyoruz. Medyaya doğru iletişimcileri yetiştirmek için, onların okul hayatında da yanlarında olup, okulda öğrendiklerini sahada uygulamalarına destek oluyoruz." dedi.

'TEKNOLOJİ İLETİŞİMDE DEVRİM YAPTI"

27 yılda iletişimde çok şeyin değiştiğini belirten Hanzade Doğan Boyner, 'Tabir yerindeyse teknoloji iletişimde devrim yaptı. Bugün Ağrı'da oturan bir öğrenci bilgisayarını açıp, Boston'daki bir öğretmenin dersine bağlanıp onu dinleyebiliyor. Dünyanın neresinde olursa olsun bir felaket olduğu anda hepimizin telefonlarında en ince detayına kadar o felaketi görüyoruz. Bilgisayar ve cep telefonlarımızla 24 saat iletişim halindeyiz." diye konuştu.

'ANCAK SAMİMİ OLURSANIZ MESAJINIZ YERİNE ULAŞIR"

'Gerçekten iletişim halinde miyiz, teknoloji devrimi oldu da ne oldu" diye soran Hanzade Doğan Boyner, şunları söyledi:

'Toplumsal barışa, dünya barışına faydası mı oldu bunun. Bence çok olmadı. Çünkü teknoloji ne olursa olsun iletişim insanın en temel ihtiyacı. İletişim anlamak, anlaşılmak, anlatabilmek demek. İletişim demek dinlemek, anlamak, kendi vicdanının sesini unutmadan karşındakine dokunmak demek. Duymadan konuşamazsın, anlamadan anlatamazsın. Sürekli iletişim halinde olduğumuzu sanıyoruz ancak iletişim kurduğumuz yok. Benim geç iletişimcilere vermek istediğimi tek bir mesaj var: İletişimin özünde yatan bu değeri unutmayın. Ancak kalbinizden konuşursanız karşınızdakine ulaşabilirsiniz. Ancak samimi olursanız mesajınız doğru yere gider. Haberiniz samimi ve gerçekse yerini bulur. Attığınız her twette, yaptığını her haberde, sunduğunuz her programda, hazırladığınız her reklam kampanyasında samimi olun, adil olun, gerçek olun. Bu değerlere sahip olduğunuz sürece de uzun vadede siz kazanırsınız ve Türkiye kazanır. Çünkü bugün Türkiye'nin her zamankinden daha çok samimi iletişimcilere ihtiyacı var."

ÖDÜLLER

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Sunuculuğunu Ziya Kürküt'ün yaptığı gecenin ilk ödülleri, 6 ana daldan ilki olan yazılı dalda; 'Haber- Haber Araştırmaö kategorisindeki ilk üç ödül Aydın Doğan Vakfı Kurucusu ve Onursal Başkanı, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan tarafından verildi.

Haber? Haber Araştırma

Birincilik: Hakan Fevzi İnci, 'Siz Hiç Ölen Bir Patron Gördünüz mü??, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: İsa Örken, 'Bir Suriyeli Dilenciydim?, İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Candoğan Parlatan, 'Sıra Dışı Hayatlara Sıradan Bakışlar?, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi

Röportaj

Yazılı dalın 'Röportaj" kategorisinde kazanan öğrencilere ödüllerini Aydın Doğan Vakfı, Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof Dr Mehmet Durman verdi.

Birincilik: Bilge Ülke Güzel, 'Sessizliğin Diline Ses: Bahar Gökkuş?, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Büşra Tanrıtanır, 'Darülacezenin Perihanlarının 40 yıldır Süren Örnek Dostluğu" O Benim Ayağım, Ben Onun Aklıyım"?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: İsa Örken, 'Türk Basınında Tutkulu Bir Direnişin Öyküsü?, İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi

Mizanpaj

Yazılı dalın 'Mizanpaj" kategorisinde kazanan öğrencilere ödüllerini Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin verdi.

Birincilik: Emre Topçu, 'İtalik Dergisi Sayı 23 Kapak Tasarımı?, İstanbul Ticaret Üniversitesi

İkincilik: Sevgim Ülgen Deliktaş, 'Çanakkale'den Avustralya'ya Sıradışı Bir Dostluk?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Gülçin Şık, 'Eriha Dergisi İçindekiler Sayfa Tasarımı?, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi

Fotoğraf

Yazılı dalın 'Fotoğraf" kategorisinde kazanan öğrencilere ödüllerini Doğan Holding İcra Kurulu Başkanı Yahya Üzdiyen ve Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasarı verdi.

Birincilik: Sezer Öcaf, 'Son İstek?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Erdi Tufan, 'Sokağın Gece Bekçileri?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Ali Can Tiryaki, 'Ölüme Bonzai Kala?, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi

Spor

Yazılı dalın 'Spor" kategorisinde kazanan öğrencilere ödüllerini Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ertuğrul Özkök ve Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemali Dinçer verdi.

Birincilik: Cemal Kaçan, 'Görmemek Futbol Sevdasına Engel Değil?, İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Erhan Kaan Adıgüzel, 'Ruhunu Arayan Futbol?, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Gülçin Şimşek, 'Kaleci Albert Camus?, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi

27. Genç İletişimciler Yarışması ikinci ana dalı olan görsel dalın 'Televizyon Haberi/Birincilik 'Mehmet Ali Birand Ödülünü öğrencilere Cemre Birand ve Umur Birand tarafından verildi.

Televizyon Haberi / Birincilik 'Mehmet Ali Birand" Ödülü

Kadir Azrak, İsmail Aksekili, Ahmet Murat Ayçiçek ve İsmail Kaan Yılmaz, 'Üniversite Yolu?, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi

Televizyon Haberi

İkincilik: Murat Mercan, 'Sınav Stresinden Bağımlılığa?, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Anıl Caner Gürbüz ve Aydın Can Kocabaş, 'Deprem Onu Yıkamadı?, Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi

Belgesel

Birincilik: Ödüle değer çalışma bulunamadı.

İkincilik: Cevat Cengizhan Onat ve Mehmetcan İncedal, 'Poyraz?, Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Emrah Yalçınkaya, Kamran Subaşı ve İsmail Zorbaz, 'Çırak?, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi

Kısa Film

Birincilik: Mehmet Mahsum Akyel ve Oğuzhan Aygün, 'Zilan?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Kımbat Adılbekova, 'Taksici?, Kırgızistan - Türkiye Manas Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Elvan Toprak, 'Yusuf?, Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi

Reklam dalında ödüllerin verilmesiyle devam eden törende bu ana dalın kategorileri olan 'Reklam Filmi Senaryosuö ödülleri Radikal Gazetesi yazarı Altan Öymen tarafından, 'Basın Reklamı" ödülleri ise Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin tarafından verildi.

Basın Reklamı

Birincilik: Begüm Mutlu ve Buse Koca, 'Unicef Çocuk İşçiliği?, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Nezahat Aylin Güngör, 'Durex/Nota?, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Efe Tatlıcı ve Batuhan İns, 'İpana 3 Boyutlu Beyazlık?, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi

Reklam Filmi Senaryosu

Birincilik: Sefa Koç, Ekremcan Arslan ve Mehmet Can Sevgiç, 'Garanti Cep Bankacılığı?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Tamer Kılıç ve Zeynep Sakallıoğlu, 'Eve Çıkartan Sürprizler?, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Safure Tuğba Nasuhbeyoğlu ve Nursena Savran, 'Sen Hayat Dolusun Yaşatabilirsin Türkiye Organ Nakli Vakfı?, Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi

Reklam dalının bir diğer kategorisi olan 'İnternet Reklamı" ödülleri, Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fikret Ercan tarafından, 'Açıkhava Reklamıö kategorisi ödülleri Posta Gazetesi Yazarı Candaş Tolga Işık, 'Reklam Kampanyası Büyük Ödülü' ise Reklamcı Jeffi Medina tarafından verildi.

Açıkhava Reklamı

Birincilik: Ozan Şenel, Tuğçe Otuk ve Nilsu Sertatıl, 'Vileda XXL?, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Yakup Sefa Önder ve Ünal Taş, 'Greenpeace Çöpünle Doğaya Nişan Alma!?, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Doğan Ertekin, 'Neva Böcek İlaçlama?, Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi

İnternet Reklamı

Birincilik: Abdoulaye Gning, 'Unutmamak?, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Taylan Nalbant, 'Duracell Banner?, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Gizem Ecer ve Serhat Yurdakavuşan, 'Kalbini Kazan?, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi

Reklam Kampanyası Büyük Ödülü

Özge Aytekin, Elif Öven, Esra Akkan ve Seda Buz, 'Adel- Benim İzlerim?, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi

Yarışmanın diğer bir ana dalı olan halkla ilişkiler dalında 3 kategoride ödüllerin verilmesiyle devam eden törende 'Kurumsal İletişim Projesi" ödülleri TUHİD Başkanı Gonca Karakaş, 'Ürün-Hizmet Tanıtım Projesi" ödülleri İstanbul Bilgi Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalçaoğu ve 'Sosyal Sorumluluk Projesi" ödülleri Hürriyet Yayın Danışmanı ve Köşe Yazarı Doğan Hızlan tarafından verildi.

Kurumsal İletişim Projesi

Birincilik: Servet Ece Doğancaner, Sefa Aksekili ve Fatma Admış, 'Elimiz Değsin Yeter?, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Yiğit Gürbüz, İpek Kızılcıklı, Beste Yıldırım ve Mehmet Can Sevgiç, 'Diyaçev?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Asiye Nurcihan Çoban, Neslihan Gökce ve Merve Ayhan, 'Yaratıcı Çocuklar Derneği"Yaratıcılığını Hisset Kendini Keşfet"?, Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi

Ürün-Hizmet Tanıtım Projesi

Birincilik: Ali Can Kahraman, Turgut Yılmaz ve Mehmet Can Sevgiç, 'Rodeo Ürün Tanıtım Projesi?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Esra Kahraman, Eyüp Kara ve Mehmet Salih Andıç, 'Lezzet Aşkına 24 Kitchen TV?, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Ebru Özkan, Yusdzhan Hamid Ali, Gamze Sal ve Murat Şahin, 'Eti Form?, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi

Sosyal Sorumluluk Projesi

Birincilik: Fatmanur Demir, Erdal Sarıkaya, Aysun Yapıcıoğlu ve Halil Beydilli, 'Kadına Yönelik Şiddet-Görüyorum, Yaşıyorum Sessiz Kalmıyorum Kampanyası?, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi

İkincilik: Sevcan Barışkan, Merve Başaran ve Eda Salmal, 'Öfke Kontrolü Bilinçlendirme Kampanyası?, Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Yağmur Korkmaz, Oğulcan Keleş ve Seher İrem Demirel, 'Ona Sosyal Medyayı Öğret?, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi

İnternet yayıncılığı dalında yarışan genç iletişimcilerden 'İnternet Sitesi" dalında kazananlara ödülleri Radikal Genel Yayın Yönetmeni Cem Erciyes ve 'Blog" kategorisinde kazananlara ödülleri Gazeteci Yazar Cüneyt Özdemir tarafından verildi.

İnternet Sitesi

Birincilik: Ercan Cıvak, 'liderbakis.com?, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Nazar Kılınç, 'www.kambur.work?, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi

Üçüncülük: Arife Şener ve Damla Kocaoğlu, 'physis.com.tc?, Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi

Blog

Birincilik: Mehmet Can Sevgiç, 'tutkumharley.com?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Buket Akın, 'festadinda.tumblr.com?, Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Kadir Azrak ve Merve Durbaba, '1dakikadagundem.blogspot.com.tr?, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi

'Sosyal Medya Projesi" kategorisinde kazananlara ödülleri Radikal Gazetesi Yazarı Ezgi Başaran ve 'İnternet Medya Sitesiö kategorisinde kazanlara ödüller Hürriyet Gazetesi Yan Yayınlar Koordinatörü Çınar Oskay tarafından verildi.

Sosyal Medya Projesi

Birincilik: Ekremcan Arslan, Ali Can Kahraman, Turgut Yılmaz ve Çağla Uysal, 'www.eksi18.org?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Safure Tuğba Nasuhbeyoğlu ve Nursena Savran, 'bagimsizyasa.com?, Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Merve Durbaba ve Kadir Azrak, 'www.minikparmakliklar.com?, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi

İnternet Medya Sitesi

Birincilik: Doruk Demirüstü, Erdem Güzel, İbrahim Efeoğlu ve Zülal Camgöz, 'zevzekhaber.com?, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Pelin Özkaya ve Cem Ilgazlı, 'animadepo.com?, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Birkan Bal ve Sevgi Çekiç, 'www.sevgilisikim.com?, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi

Yarışmanın son ana dalı olan işitsel dalın 'Radyo Haber Spikerliği" dalında öğrencilere, Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin ve 'Radyo Programcılığıö dalında ödülleri Müzik Kanalları Genel Yayın Yönetmeni Şafak Ongan tarafından verildi.

Radyo Haber Spikerliği

Birincilik: Hacer Taşdemir, 'Üniversite FM Haber Bülteni?, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Berkin Güvendik, 'Gündeme Dair?, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Gizem Tuğçe Gerçel, 'Seçim Özel Gündem?, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi

Radyo Programcılığı

Birincilik: Bilal Erkan Değer, 'İletişim Ağacı?, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi

İkincilik: Kurtuluş Gökay Demiray ve Fahri Öztürk, 'Türkiye'nin Suriye Gerçeği?, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi

Üçüncülük: Ödüle değer çalışma bulunamadı.

AYDIN DOĞAN'DAN ÜNİVERSİTE REKTÖRLERİNE PLAKET

Ödül töreninin ardından Aydın Doğan, yarışmaya katılan üniversitelerin rektörlerine birer plaket verdi. Yarışmada birinci olanlara, Aydın Doğan Vakfı Ödül heykelciği, 1000 lira ve 500 lira değerinde hepsiburada.com hediye çeki, ikincilere Aydın Doğan Vakfı Ödül heykelciği, 200 lira ve 300 lira değerinde D&R hediye çeki, üçüncülere Aydın Doğan Vakfı Ödül heykelciği, 150 lira ve 200 lira değerinde D&R hediye çeki verildi. Reklam kampanyası ödülü ise 1500 lira ve 500 lira değerinde hepsiburada.com hediye çeki oldu.

Ödül töreninin ardından öğrenciler ve ödül verenler toplu fotoğraf çekindi. Dereceye giren öğrenciler sevinçlerini arkadaşları ve kendilerine uzatılan mikrofonlar aracılığıyla yakınlarıyla paylaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Aydın Doğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title