Haberler

27.11.2014 Gazete Manşetleri ve Güncel Haberler

Güncelleme:

27 Kasım Perşembe gününden gazete manşetleri ve haberler. Türkiye ve dünya gündemine dair önemli gelişmeler, en çok satan gazetelerden gazete manşetleri.

TBMM ilginç bir aşk skandalı ile çalkalanıyor. Bir milletvekilinin danışmanı Y.A., ile TBMM'deki bankoda görevli evli Ş.O. arasında duygusal ilişki yaşandı. İlişkiyi bitirmek isteyen Ş.O'yu tehdit eden danışman bu durumu kabullenmeyerek tacizini sürdürdü ve hakkında TBMM soruşturma açtı.

"KOCANA SÖYLERİM" TEHDİDİ

Ş.O.'nun ilişkilerinin bittiğini söylemesi ve bu konuda ısrarcı olmasına rağmen, Y.O. yeniden birlikte olma konusunda ısrarcı oldu. Hatta Y.O. ilişkilerini kocasına ve çevresine açıklamakla tehdit etti.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Y.O.'nun tacizlerinden usanan Ş.O., durumu kocasına anlattı. Kocası duruma sert tepki gösterirken, Ş.O. ile birlikte savcılığa giderek Y.O. hakkında suç duyurusunda bulundu. Ş.O. ayrıca, Meclis Başkanlığı'na başvurarak Y.O.'u şikâyet etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin batı hattı üzerinden aldığı Rus doğalgazının günlük 42 milyon metreküpten, 26-28 milyon metreküp seviyesine kadar düştüğünü belirterek, Gazprom'dan bu miktarın anlaşmadaki seviyeye çekilmesini istediğini söyledi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Türkiye-Rusya Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 13. Dönem Toplantısı'nı değerlendiren Yıldız, "toplantının son derece faydalı, başarılı ve verimli geçtiğini" ifade etti.

"3 HAFTADIR GAZ GELİŞİ DÜŞTÜ"

Yıldız, Rusya'dan Türkiye'ye gelen doğalgaz seviyesinde azalma olduğu yönündeki soruya "Batı hattından günlük 42 milyon yerine, 26-28 milyon metreküp seviyesinde gaz alıyoruz. Bu bizim için iyi bir şey değil. Sorun 3 haftadan bu yana böyle devam ediyor. Ümidim ve inancım Gazprom'un bunu kısa zamanda telafi edeceği yönündedir. Biz isteklerimizi kendilerine ilettik. Gazın miktarı en az kontrakt miktarı kadar olmalıdır" karşılığını verdi.

Mavi Akım boru hattından gelen doğalgazda sorun yaşanmadığını kaydeden Yıldız, "Gazprom, dünyanın en büyük doğalgaz firmalarından, verdikleri taahhüdü yerine getireceklerini düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Şampiyonlar Lİgi D Grubu 5. maçında Galatasaray deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht ile karşılaştı.

Avrupa Ligi umutlarını yitirmek istemeyen sarı-kırmızılı ekip Belçika'dan 3 puanla dönmeyi hedeflese de sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

MBEMBA CİM BOM'U YIKTI

Anderlecht maçın 44 ve 86. dakikalarında Mbemba'nın golleriyle temsilcimizi 2-0 yendi ve Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazandı. Galatasaray ile grupta son sırada kaldı.

GRUPTA DİBE DEMİR ATTIK

Alınan yenilgi ile Galatasaray 1 puanda kaldı ve son maç öncesinde Anderlecht ile puan farkının 4'e çıkmasına engel olamayarak grubu sonunculukla tamamlamayı garantiledi. Anderlecht ise 5 puana yükseldi ve 3. sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'la birlikte saat 13.10'da TC-CBK kuyruk tescilli özel uçak ile Ankara'dan İstanbul'a geldi. Erdoğan'ı karşılayan protokolde yer alan İstanbul Valisi Vasip Şahin'in zor anları kameralara yansıdı. Vali'nin tokalaşmak için Erdoğan'a uzattığı eli havada kaldı.

VALİ'NİN ELİ HAVADA KALDI

Erdoğan havalimanından ayrılırken, kendisini karşılamaya gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin'le tokalaşmaması dikkat çekti. Erdoğan'ın sinirli bir şekilde konuştuğu gözlerden kaçmadı. Aracına binerken kendisini uğurlamaya gelen Şahin elini havada bırakan Erdoğan, makam aracına binerek havalimanından uzaklaştı.

BAKANLAR DA ORADAYDI

Erdoğan'ın yanında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Gazeteler Türkiye Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title