Haberler

268 Kaçak Yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığındaki 268 kaçak yakalandı.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığındaki 268 kaçak yakalandı. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığındaki 268 kaçak yakalandı.Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı "TCSG-8", "TCSG-28" ile "SAGET-25" isimli bot komutanlıklarının ekipleri, Sivrice, Bademli ve Kadırgaburnu açıklarına operasyon düzenledi.Operasyonlarda yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığında olan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriye ve Afganistan uyruklu 268 kaçak yakalandı.Kaçaklar daha sonra işlemlerinin yapılması için Küçükkuyu rıhtımına getirildi.Burada çevredeki vatandaşların içecek ve yiyecek yardımında bulunduğu kaçaklar, daha sonra sınır dışı edilmek üzere Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Midilli Adası Yunanistan Küçükkuyu Ayvacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title