Haberler

Eskişehir Fenerbahçe geniş özet (ESK-FB) önemli anlar

Eskişehirspor Fenerbahçe maç özeti ve tüm maçlardan özet görüntüler. 25 Nisan Cumartesi Spor Toto Süper Lig maç özetleri ve karşılaşmalarda atılan birbirinden güzel goller. Hepsi ve daha fazlası haberler.com adresinde.

25 Nisan Cumartesi  Eskişehirspor Fenerbahçe maç özeti (Geniş özet) Eskişehir Fenerbahçe ve Spor Toto Süper Lig 28.hafta maçlarından özet görüntüler. Geçen hafta alınan flaş skorlardan sonra bir anda kendisini liderlik koltuğunda bulan Fenerbahçe koltuğu korumak için Eskişehirspor deplasmanında puan aradı. Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan maçın geniş özeti ve tüm detayları haberler.com adresinde. 

Sarı Lacivertli ekip ligin dişli ekiplerinden Eskişehirspor deplasmanına konuk oldu. Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yönettiği maçta Fenerbahçe cezası nedeniyle Eskişehir'de taraftarından yoksun oynadı. Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de Bursaspor'u tek golle yıkan Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ın Trabzon'da altın değerinde 3 puan kaybetmesiyle liderliğe kurulmuştu. Es es karşısında puan kaybı yaşamak istemeyen Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle Serdar Kesimal, Raul Meireles, ve Mehmet Topuz maç kadrosuna alınmadı. 

Eskişehirspor deplasmanında takımın tartışmalı yıldızı Diego 2 haftalık aranın ardından tekrar maç kadrosuna alındı. Eskişehirspor maç kadrosuna dahil edilen ancak ilk 11 de yer almayan Diego'nun Fenerbahçe'deki geleceği tartışılıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Eskişehirspor Fenerbahçe Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title