Haberler

2500 Okul Müdürüne Enerji Verimliliği Eğitimi Verilecek

Mimar Ve Mühendisler Grubu , Haliç Kongre Merkezi'nde, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi H.Avni Mutlu'nun Katılacağı Seminerle İstanbul'da Görevli 2500 Okul Müdürüne Enerji Verimliliği Bilinçlendirme Eğitimi Verilecek.

Toplumdaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasının öneminin farkında olan Mimar ve Mühendisler Grubu, işin temeline inmek gerektiğine olan inancının bir neticesi olarak İstanbul Genelindeki İlk ve Orta Dereceli okul müdürlerine yönelik "Enerji Verimliliği Bilinçlendirme Paneli" düzenliyor.

Türkiye Enerji Verimliliği Meclisi Kurucu Üyesi olan Mimar ve Mühendisler Grubu'nun organize ettiği eğitim 27 Mayıs 2010 Perşembe günü 13:00–17:00 saatleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde (Sütlüce) yaklaşık 3000 davetlinin katılımıyla gerçekleştirilecek. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Enerji A.Ş. işbirliği ile düzenlenen programda 2500 okul müdürüne bilinçlendirme eğitimi verilirken, Enerji verimliliği ile ilgili faliyet gösteren firmalar ürünlerini tanıtacak.

Açılış konuşmasını Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU'nun yapacağı seminerde Dünyanın önde gelen termodinamikçisi Prof. Dr. Yunus ÇENGEL "Dünyada ve Türkiye'de Enerjiye Genel Bakış" üzerine bir sunum yapacak ve ardından "Türkiye'nin Enerji Verimliliği Stratejisi" Enerji İşleri Etüt İdaresi Genel Müdür Yrd. Erdal ÇALIKOĞLU tarafından takdim edilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Eğitim Genel Müdür Yrd. Hüseyin ACIR, "MEB'in Enerji Verimliliği Mevzuatı ve Stratejisi" üzerine konuşma yapacağı panelde Ankara İl MEB Müdürlüğü'nden Yıldırım ÖZKAYA "Okullarda Enerji Verimliliği Uygulama Örnekleri"ni anlatacak ve etkinlik İstanbul MEB Müdürü Dr. Muammer YILDIZ'ın kapanış konuşmasıyla bitirilecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title