Haberler

Teröristler Taksiciyi 2 Bin 500 Liraya Tutmuş

Güncelleme:

3 teröristin içinde olduğu Hatay plakalı taksinin şoförü K.Ö.'nün, şahısları İstanbul'a götürmek için 2 bin 500 liraya anlaştığı ortaya çıktı.

3 teröristin içinde olduğu Hatay plakalı taksinin şoförü K.Ö.'nün, Hatay Ata Taksi Durağı'ndaki arkadaşları, olayı televizyonlardan öğrendiklerini söyledi. Yakın arkadaşlarından taksici Oktay Sürgün, arkadaşının kimi nereye götürdüğünü bilmediğini belirterek şunları anlattı: Olaydan sonra K.Ö.'nün eşi beni aradı. 'Ağabey, K., bir olay yaşamış oraya gitmemiz gerekiyor gelebilir misin' dedi. Hemen evlerine gittim, eşi ile görüşürken polis aradı, Emniyet Müdürlüğü'ne çağırdı.

"2 BİN 500 LİRAYA ANLAŞTIK"

Alıp Emniyet Müdürlüğü'ne götürdüm eşini. Eşinin bir şeyden haberi yokmuş. Sonra arkadaşlarla araştırmaya başladık. Dayısı otogarda taksicilik yapıyor o aramış, İstanbul'a gidecek müşteri olduğunu, kendisinin yorgun olduğunu belirterek K.Ö.'ye götürmesini istemiş. O da ben götürürüm diyerek otogara gitmiş. 2 bin 500 liraya anlaştığı müşterilerini alıp, yola çıkmış.

"TELEFONUNU ARIYORUZ CEVAP VERMİYOR"

Son dönemlerde çok sayıda Suriyeli müşterimiz oluyor. K.Ö. de bunları İstanbul'a gitmek isteyen Suriyeli olduğunu düşünmüş olabileceğini sanıyorum. Bizim taksiye binen müşterinin valizlerini çantasını kontrol etme hakkımız yok. K.'nin dün cep telefonu kapalıydı akşam üzeri açıldı, ancak arıyoruz cevap vermiyor.

Bu arada K.Ö.'nün eşi ve dayısının Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde olayla ilgili ifadelerinin alındığı da belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

erdalsabuncuerdal_eylul_07@hotmail.com:

anlamdıgım yolcudan haberın yok arkadaşinla aynı durakta çalışiyorsun nereye gttıgınden haberın yok eşinin haberı yok eee ne kaldı bu adamımı zorla kaçırmadılarya her neyın nre olgunu ıyı bılıyo

6
0
yanıtYanıtla
velıcenk_cenk_2005@hotmail.com:

mal da anlamamış .......

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title