Haberler

250 Liralık Koruma Kemeri Olsaydı Ölmeyecekti

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde bir inşaatta kalıp ustası olarak çalışan 23 yaşındaki Metin Boğmalık, 15 katta çalışırken dengesini kaybederek hayatını kaybetti.

Beylikdüzü’nde bir inşaatta kalıp ustası olarak çalışan 23 yaşındaki Metin Boğmalık, 15 katta çalışırken dengesini kaybederek düştü. Metin Boğmalık’ın en pahalısı 250 TL olan emniyet kemeri olsaydı, dengesini kaybetse bile inşaatın üst katından düşmeyecekti.

DENGESİNİ KAYBEDEREK AŞAĞI DÜŞTÜ

Metin Boğmalık ağabeyi Veysel Boğmalık’la birlikte Konak İnşaat’ın sahibi olduğu şantiyede çalışıyordu. İki kardeş dün saat 12.00 sıralarında inşaatın üst katlarına demir taşımaya başladı. Metin Boğmalık 15. kattaki demirleri vince yüklüyor, ağabeyi de üst kattan demirleri vinçle çekiyordu. Metin Boğmalık saat tam 12.15’te vince yüklediği demirleri düzeltmeye çalışırken dengesini kaybederek aşağı düştü. Metin Boğmalık sağlık ekipleri geldiğinde hayatını kaybetmişti. Ambulanstaki doktor baygınlık geçiren ağabey Veysel Boğmalık’a müdahale etti. Metin Boğmalık’ın cenazesi 3 saat süren olay yeri inceleme çalışmasının ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

"ÖLÜMLE BURUN BURUNA ÇALIŞIYORUZ"

Kazanın ardından genç işçinin ailesi şantiye alanına geldi. İnşaata çalışan diğer işçiler ise yaklaşık 3 saat yerde kalan Metin Boğmalık’ın cenazesini izledi. Hayatını kaybeden genç işçinin akrabası Eyüp karaman “Metin ağabeyi ile aynı inşaatta çalışıyordu. Ağabeyi yukarıdan vince talimat veriyor. Bu sırada kardeşi de aşağıda demirleri vince bağlıyor. Bu sırada Metin dengesini kaybederek yere düşmüş” dedi. İnşaatta çalışan diğer işçiler ise “Metin’in koruma kemeri olsaydı aşağıya düşmezdi. Biz de aynı şartlarda çalışıyoruz. Her an ölümle burun burunayız” dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Beylikdüzü Konak Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

alp:

akpnin acilen iktidardan inmesi gerek ülkenin gittiği noktadan çok endişeliyim allah akıl fikir versin akpye oy verenlere.

17
17
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

senin gibi yarım beyinlileri lalbovaturdamı üretiyolar ? her kazayı her nusubeti hükümete bağlamak nasıl bir akıl mantıkdır

yanıt0
yanıt0
gerçek:

ustalar emniyet kemeri takmaz çünkü işleriniyavaşaltır. pahalıolduğu için değil. .

11
8
yanıtYanıtla
polat:

git d erdini akpye anlat hem oy veriyorsun hem burda çene çalıyorsun kybol

7
9
yanıtYanıtla
MUSTAFA CENK:

YAHU YETER BE KARDEŞİM ZENGİNLERİN DAHA FALA PARA KAZANMA HIRSI YÜZÜNDEN SIRF MALİYETLER ARTMASIN DİYE İŞ GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİLMİYOR. HER GÜN İŞÇİLER ÖLÜYOR. AİLELER GÖZÜ YAŞLI, ÇOCUKLAR YETİM. YAZIK ÇOK YAZIK.

14
1
yanıtYanıtla
hafi:

kaza 10:55 cıvarında oldu polis ve diğerleri 10:45 gibi geldi bu arada işci suclu olsun diye ayarlamalar mı yapıldı diye aklına geliyor insanın. bu olayın sabotaj olma ihtimali yok çünkü inşaat firması hükümet aleyhine çalışan bir firma değil.

0
5
yanıtYanıtla
Ad Soyad:

gerzek misin sen

yanıt0
yanıt0
OLUR BUNLAR:

ÇEYREK DEMOKRASİLERDE !

2
2
yanıtYanıtla
GÜL:

hala akp mhp chp DİYORSUNUZ ÖNLEM ALMAYINMI DİYORLAR EŞEĞE SAĞLAM KAZIĞA BAĞLA ÖYLE TEVEKKÜL ET DEMİŞ HOCA NASRETTİN ÖNCE BİZ KENDİMİZDEN SORUMLU OLMASINI ÖĞRENECEĞİZ Kİ BAŞKALARINA SUÇ ATALIM ARKADAŞIM ÖYLE AKP YE MAAL EDERSEN ÇOOOK BEKLERSİN TEK TEK KİMSEYLE İLGİLENİLMEZ AKLIN YOLU BİR HERKES KENDİNDEN SORUMLUDUR

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title