Haberler

250 Kişilik Salonda 50 Kişiye Panel

Sakarya'nın Akyazı İlçe Belediyesi tarafından akademisyenlerin katılımıyla 250 kişilik salonda düzenlenen 'İlçemizin sosyal ekonomik kalkınabirliği' konulu paneli, aralarında Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un da bulunduğu hemen hepsi protokol mensubu yaklaşık 50 kişi izledi.

Sakarya'nın Akyazı İlçe Belediyesi tarafından akademisyenlerin katılımıyla 250 kişilik salonda düzenlenen 'İlçemizin sosyal ekonomik kalkınabirliği' konulu paneli, aralarında Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un da bulunduğu hemen hepsi protokol mensubu yaklaşık 50 kişi izledi.

Akyazı Belediyesi tarafından Termal Otel toplantı salonunda organize edilen, Vali Hüseyin Avni Coş'un da katıldığı panel için günler öncesinden anonslar yapıldı, yüzlerce davetiye dağıtıldı. İlçedeki sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katılmadığı panele aralarında Vali Hüseyin Avni Coş, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile çoğu ilçe protokolünden yaklaşık 50 kişinin izledi.

Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi İnşaat Bölümü Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Özkan'ın yönettiği panelde, Sakaya Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden Doç.Dr. Oğuz Türkay, Tıp Fakültesi'nden Prof.Dr. Mustafa Altın, Makine Mühendisliği'nden Doç.Dr. Hakan  Serhad Soyhan, Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden Doç.Dr. Abdullah Taşkesen, Bilgisayar ve iletişim Bilimleri Fakültesi'nden Doç.Dr İhsan Hakan Selvi, Düzce Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden Doç.Dr. Rıfat Akbıyık, Sakarya Üniversitesi Adapazarı Meslek Yüksek Okulu'ndan Yard.Doç.Dr. Tijen Över  Özçelik, Akyazı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. Hasan Küçük, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Sakarya Sorumlusu Abdülkadir Uslu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Stratejik Daire Başkanlığı'ndan bir konuşma yaptı. Konuşmacılar Akyazı İlçesi'nin sosyal ekonomik yönden kalkınabirliği konusunda görüşlerini anlattı.

- Sakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Üniversitesi Hüseyin Avni Coş Termal Akyazı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

rakamla olmazmobilWeb@haberler.com:

Tarihimiz 50 nitelikli katılımin cogu zaman 250 katilimdan daha fazla etki gösterdiği örneklerle doludur. 100 lerce kat daha az askerle zaferle dönen atalarımızın torunları olarak halis niyetli bu 50 kişinin başlattığı bu çalışmanın Akyazı sakinlerine büyük katkısının olacağı inancındayım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Erbakan 'Cumhur İttifakı'nda mısınız' sorusuna böyle yanıt verdi: Değiliz herhalde

Erbakan "Cumhur İttifakı'nda mısınız" sorusuna böyle yanıt verdi: Değiliz herhalde

Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Satamadığı soğanı bedava yapınca 3 bin kişi tarlaya akın etti

Satamadığı soğanı bedava yapınca 3 bin kişi tarlaya akın etti

Meclis bahçesinde kavga! DSP'li Önder Aksakal ve DEM Partili Sırrı Sakık birbirine girdi

Meclis bahçesinde kavga! DSP'li Önder Aksakal ve DEM Partili Sırrı Sakık birbirine girdi

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Adalet Bakanı Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir

Adalet Bakanı Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir

title