Haberler

250 Kilometrelik Yolun Bakım ve Onarımları Yapıldı

Güncelleme:

Menteşe Belediyesi'nin Kırsal Kalkınma çalışmaları kapsamında, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Özlüce, Yemişendere, Fadıl, Muratlar, Gazeller, Taşlı, Şenyayla, Yörükoğlu, Kuzluk ve Esençay Mahallelerindeki 250 kilometrelik yol da bakım, onarım ve yol tesviye çalışmaları yapıldı.


Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş kırsal mahallelerdeki çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, "Kırsal Kalkınma projesi kapsamında kışın yağışlar ve heyelan nedeniyle zarar gören mahalle içi yollarımız da ki çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu anlamda Özlüce, Yemişendere, Fadıl, Muratlar, Gazeller, Taşlı, Şenyayla, Yörükoğlu, Kuzluk ve Esençay Mahallelerimizde 250 Kilometrelik mahalle içi yolun bakım, onarım ve yol tesviye çalışmalarını gerçekleştirdik. Çalışmalar kapsamında rotmix malzemesi ile mahalle içi yolların bakım ve onarım çalışmalarını yaptık. Ayrıca Kuzluk Mahallemizde tarım ve zeytinlik arazisi alanlarda iş makineleri ihtiyaç olan yolları açtık. Açılan yol sayesinde, mahalle halkımızın bu arazilere ulaşımda yaşadığı zorlukları ortadan kaldırdık. Halkımıza hizmet için çıktığımız bu yolda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın rahatı ve konforu için gece gündüz çalışıyorlar. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın memnuniyeti." dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahattin Gümüş Yörükoğlu Esençay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title