Haberler

Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı Muhteşem Galayla Açıldı

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı büyük bir coşkuyla açıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nın 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlediği Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı kapılarını açtı. Fuar 26 Nisan Cumartesi gününe kadar saat 10.00 ile 20.00 arasında açık kalacak.

ULUSLARARASI FUAR MERKEZİNDE

Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen gala programına Vali Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gala programı 41 ülkeden 1000 çocuğun danslarını sergilemesiyle başladı. Farklı kıyafetleri ve güler yüzleriyle performanslarını sahneleyen çocuklar adeta büyük bir gökkuşağı oluşturdu. Büyük bir coşkuya sahne olan gala programında salonu dolduran binlerce vatandaş kurulan farklı etkinliklerin yer aldığı 28 adet stantta çocuklarını eğlendirme fırsatı buldu.

ASKER ÇOCUKLAR ÇİÇEKLERLE KARŞILADI

İl Jandarma Komutanlığı'nın da destek verdiği programda asker kıyafetleri giyen kız ve erkek çocuklar protokolü kapıda çiçeklerle karşıladı. Protokol ardından tek tek stantları gezdi. Stant görevlilerinden bilgi aldı. Çocukların neşesine ortak oldu. Başkan Karaosmanoğlu ailelerle de fotoğraf çektirdi.

HER BİR ÜLKEDEN BARIŞ MANÇO KOROSUNA BİR ÇOCUK

Etkinliklerin dolu dizgin devam ettiği fuarda 250 kişilik Barış Manço Korosu da muhteşem bir konser verdi. Her ülkeden bir çocuk da koronun arasına katılarak şarkılara eşlik etti. Koro, Barış Manço'nun "Yaz Dostum, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, Dağlar Dağlar" gibi çok sevilen parçalarını protokol ve vatandaşlarla birlikte söyledi.

BÜTÜN DÜNYANIN ÇOCUKLARINA KUCAK AÇIYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu yaptığı konuşmada "Dünyanın dört bir yanında yaşamın ne kadar güzel bir şey olduğunu göstermek için Kocaeli'ne gelen dünyanın en güzel çocukları hoş geldiniz. 23 Nisan bizim için ulusal egemenlik bayramıdır. Aynı zamanda uluslararası bir çocuk bayramıdır. Bütün dünyanın çocuklarına kucak açıyoruz. Bayram sevincini bütün dünyanın güzel çocuklarıyla birlikte kutluyoruz"dedi.Başkan Karaosmanoğlu bu güzel bayramı bize gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiğini de belirtti. Bu yıl ki fuarın Barış Manço temalı olduğunu hatırlattı.

SADECE BİZİM BAYRAMIMIZ DEĞİL

Dünyanın dört bir köşesinden hepiniz hoş geldiniz" diyerek konuşmasına başlayan Vali Topaca da "23 Nisan sadece bizim çocuklarımızın bayramı değil, tüm dünyanın çocuklarının bayramıdır. Biz her şeyini paylaşan, yardımlaşan ve hiç esirgemeyen bir milletiz. 23 Nisan'ı da dünya çocuklarıyla paylaşarak, dünyanın huzuruna, sevgiye katkı yapmak istiyorzu"diye konuştu.

BENCE BARIŞ MANÇO DİYENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Fuarda kısa film, enstrüman, müzik ve taklit dalında düzenlenen "Bence Barış Manço" Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Birinciler Paris Disneyland gezisi, mansiyonlar dizüstü bilgisayar, 50 öğrenci de Anadolujetle Ankara gezisi ödülünün sahibi oldu.

MANÇO AİLESİNE PLAKET

Programın sonunda Başkan Karaosmanoğlu galaya katılan Barış Manço'nun eşi Lale Manço ve oğlu Batıkan Manço'ya desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Lale Manço da Barış Manço anısına etkinliklerin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ercan Topaca Barış Manço 23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title