Haberler

250 Bin TL Değerinde 87 Bin 500 Adet Kaçak İlaç Yakalandı

Kilis’in Öncüpınar Sınır Kapısı’nda 250 bin TL değerinde 87 bin 500 adet kaçak ilaç yakalandı.

Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı'nda 250 bin TL değerinde 87 bin 500 adet kaçak ilaç yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Öncüpınar Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ortaklaşa operasyonda bir TIR'ın zula tabir edilen yerinde yapılan aramada, gebelik önleyici ve antibiyotik haplar ile çeşitli hastalıklarda kullanılan 250 bin TL değerinde 87 bin 500 adet kaçak ilaç ele geçirdi.

Öncüpınar Gümrük Sahasında Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, aktarma alanından eşya almak üzere boş olarak gelen Suriye plakalı bir TIR'ı riskli olduğu değerlendirerek X- Ray taramasına geçirdi. Detaylı aramaya tabi tutulan TIR'ın dorsesinde özel olarak hazırlanmış olduğu anlaşılan zula bölümüne ulaşıldı. Gizli bölme içeresin de gebelik önleyici ve antibiyotik haplar ile çeşitli hastalıklarda kullanılan ilaçların toplam 87 bin 500 adet olduğu belirlendi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title