Haberler

25 Yıllık Marka Alaçatı'da

Güncelleme:

Ünlü turizm duayenlerinden Deniz Anapa ve Turgay Kıran, La Maison'u İstanbul Çırağan ve Bodrum Yalıkavak'tan sonra sevilen sanatçı Emre Altuğ ve Ferzan Kırhan ortaklığıyla Alaçatı'ya taşıdı.

Geçtiğimiz hafta, Fransız ve Ege mutfağından seçkin lezzetler sunan La Maison Restoran'da bir araya gelen ortaklar, Alaçatı'daki bu yatırımları hakkında bilgi verdi.

"ÜNLÜ MARKA, ÜNLÜ SANATÇIYLA ALAÇATI'DA"

İş adamı, Galatasaray geçmiş dönem ikinci başkanıTurgay Kıran'ın teklifiyle La Maison'u Alaçatı'ya taşıyan sanatçı Emre Altuğ, bu birleşme için "Bizler birbirini anlayan, aynı dili konuşan insanlar olduğumuz için bu kaynaşma daha çabuk oldu" dedi.

La Maison Alaçatı ortaklarından, turizm sektörünün başarılı ismi Deniz Anapa, "Çırağan'da başlayan La Maison projemiz, dört yıl önce bir başka Ege beldesi olan Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçti. Şimdi bir başka Ege beldesindeyiz. Alaçatı'yı çok sevdik, gerçekten çok özel bir yer. Emre'nin bize getirdiği bu ortaklıktan çok mutluyuz. Çok eski turizmcileriz. Bizlerin de bu yöreye katkıda bulunacağımıza inanıyorum." diyerek markanın serüvenini davetlilere aktardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emre Altuğ Alaçatı Bodrum Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title