Haberler

25 Yıllık Arkadaşını Öldüren Sanığa 20 Yıl Hapis

Kayseri Melikgazi Belediyesi’nde memur olarak çalışan 52 yaşındaki Ahmet Urş’u odasında tabancayla ateş ederek öldürmekten tutuklu yargılanan 51 yaşındaki G.B.’ye 20 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nde memur olarak çalışan 52 yaşındaki Ahmet Urş'u odasında tabancayla ateş ederek öldürmekten tutuklu yargılanan 51 yaşındaki G.B.'ye 20 yıl hapis cezası verildi. Emekli olduğu Melikgazi Belediyesi'nde 25 yıllık arkadaşını öldüren sanık, "Ben onu gardaşım bildim, o beni sırtımdan hançer ile vurdu" dedi.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık G.B. ile avukatlar duruşma salonunda hazır bulundu.

Sanık G.B. "O benim arkadaşımdı. Ona tek bir küçük hatam olmadı. Ben onu gardaşım bildim ama o beni sırtımdan hançer ile vurdu. O hançeri içeride kıvırdı. Çok pişmanım, sizden başka kimsem yok. Önce Allah'a sonra size sığınıyorum. Önce Allah'a sonra yüce makamınıza sığınıyorum" dedi.

"KARDEŞTEN ÖTEYDİLER"

Öldürülen Ahmet Urş'un şikayetçi eşi Ş.U. ilk duruşmada mahkemede ifadesinde, "İkisinin arkadaşlıkları çok iyiydi. Yıllardır arkadaştılar. Hatta arkadaştan öteydiler. Aralarında ne geçti bilmiyorum. Eşimin Alanya'da kiraya verdiği bir teknesi var. Onunla Alanya'da ortak iş yapıp, yapmayacaklarını bilmiyorum. G.B.'nin kızı N.B. ile bir ilişkisi olduğuna dair bilgi sahibi değilim. Benim 21 yaşında engelli çocuğum var, eşim saat: 17.30 olduğu zaman eve gelirdi" şeklinde konuşmuştu.

Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucu sanığa 'kasten öldürme' suçundan 18 yıl, 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçundan ise 2 yıl hapis, bin 200 TL adli para cezası olmak üzere toplam 20 yıl hapis cezası verdi.

OLAY

15 Ocak 2015 Pazartesi günü Melikgazi Belediyesi Nikah Salonu'nun yanındaki Ölçü ve Tartı Aletleri Kontrol Memurluğu odasında meydana gelen olayda, iddiaya göre bir elinde şemsiye, diğer elinde silah ile odaya gelen G.B., odada tek bulunan Ahmet Urş'u tabancayla vurdu. Ağır yaralanan Urş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro polisleri, Melikgazi Belediyesi'nde şoför olarak çalıştıktan sonra geçen yıl emekli olan G.B'yi yakaladı. G.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melikgazi Kayseri Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title