Haberler

'25 Terörist Askerlerimize Karşı....'

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında Ağrı'nın Diyadin İlçesi'ndeki terör saldırısına da değinen Erdoğan, ''Çatışmalar devam ediyor. 25 terörist askerlerime karşı çatışmanın içinde'' dedi.

Erdoğan, şunları söyledi:

BİR MÜJDEYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM

Bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. 8 Nisan'da Bakanlar Kurulu'nda alınan kararla Karasu Otomotiv İhtisas Endüstrisi'nin kuruluşuna karar verdi. Ben de onayladım, resmi gazetede yayınlandı. Hayırlı olmasını diliyorum.

Sakarya etnik farklılıklar üzerinden siyaset yapmak isteyenlere bunun yanlış olduğunun mesajını veriyor. Çoklukta birlik işte sizde bu var. Sizi alkışlıyor, tebrik ediyorum. Sakarya mezhep farklılıkları üzerinden siyaset yapmak isteyenlerde yanlış yolda olduklarının mesajını veriyor. Sakarya çalışmanın üretmenin emeğin değerini ortaya koyuyor, tüm Türkiye'ye mesajını veriyor. Sakarya'nın yeni Türkiye'nin inşasında ülkeye ve tüm coğrafyaya gerekli mesajı vereceğini biliyorum.

Elde ettiğimiz her başarıda Sakarya daima bizim yanımızdaydı. Sakarya her seçimde bize Türkiye ortalamasının üzerinde destek verdi. Gençlik burada, millet burada kardeşlik burada. Bizi bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Batıda neyse doğuda o, kuzeyde neyse güneyde o olacağız.

BAŞKANLIK SİSTEMİNE KARŞILARSAA PARLAMENTOYA GİREMEYECEKLERİNİ BİLİYORLAR

78 milyonuyla bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız ve Türkiye olacağız. Darbe ve vesayet heveslilerinin üzerine giderken, reformları hayata geçirirken, Gezi'cilerden paralelcilere kadar çeşit şer odağı ile mücadele ederken Sakarya hep yanımızdaydı. Bugün birileri başkanlık sistemine karşılarsa, parlamentoya giremeyeceklerini biliyorlar.

Yeni Türkiye yolunda önümüze pek çok engeller çıkaracaklar. Hatırlayın Gezi olaylarını, 17-25 olaylarını, Çağlayan Adliyesi'nde savcımızın şehit edilmesinin ardındaki nedenlerden biri de budur. Allah Rahmet eylesin gelin ruhuna Fatih'a okuyalım.

AĞRI'DAKİ ÇATIŞMA

Bugün Ağrı Diyadin'de askerlerimizi hedef alan saldırıda ülkemizdeki barış ortamını dinamitlemeyi, çözüm sürecini baltalamayı amaçlayan bölücü terör örgütü aziz milletimizin güvenliğini sağlamak için fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize bir saldırıda bulundu. Bu saldırıyı huzurunuzda şiddetle kınıyorum

Çatışmalar devam ediyor. 25 terörist güvenlik güçlerimize karşı çatışmanın içinde.

BUNUN YOLU SİLAHTAN GEÇMEZ, SANDIKTAN GEÇER

Malum siyasi parti bu bölücü terör örgütünün bu eylemleriyle oy toplamının gayreti içinde. Eğer demokrasi diyorlarsa eğer temel hak ve özgürlük diyorlarsa bunun yolu silahtan geçmez bunun yolu sandıktan geçer.

MUHALEFETE: SALDIRDIKLARI ERDOĞAN DEĞİL MİLLETİN KENDİSİ

Geçmişte yıllarca yaptıkları gibi milletimizi zehirlemelerine izin vermediğimiz için bize kin besliyorlar. 70 yıla varan çok partili siyasi hayatımızın 40 yılını heba etme pahasına gizli iktidarlarını sürdürdüler. Saldırdıkları Tayyip Erdoğan değil milletin kendisinedir. Cumhurbaşkanlığı makamından milletin kendi temsilcisinin bulunuyor olmasından rahatsızlar. Siz onların demokrasiyi, insan haklarını ağızlarından düşürmediklerine bakmayın. Onların demokrasiden anladıkları iktidarda olmalarıdır. Onların insan haklarından anladıkları herkesin kendi çizdikleri hayat çizgisinde kalmalarıdır. Bunları herkes için istediğinizde onların bir anda faşist olduklarını görürsünüz. Milletimizin desteği ise bunların güç aldığı tüm kanalları kapattık.

Kaynak: Ensonhaber.com / Güncel

Sakarya Güncel Haberler

title