Haberler

25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden Açıklaması

25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, "Yeni hükumetimizin eğitim ve kültür alanında çok daha ciddi hamleler yapacağını düşünüyoruz" dedi.

25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, "Yeni hükumetimizin eğitim ve kültür alanında çok daha ciddi hamleler yapacağını düşünüyoruz" dedi.

25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, AK Parti hükumetlerinin yıllardır ciddi hizmetlere imza attığını söyledi. Tekden, "Yeni hükumetimiz, yeni kabinemiz inşallah memleketimiz için hayırlı olur. Bir icraat hükumeti olarak düşünülüyor. Çeşitli alanlarla yıllardır başarı sağlayan AK Parti hükumetleri inşallah önümüzde ki dönem içerisinde çok başarılı hizmetler yapar. Bunu zaten biliyoruz ve emarelerini görüyoruz. Özellikle eğitim ve kültür alanında çok daha ciddi hamleler yapılacağı yönündedir. Özellikle benim için bu alan çok daha önemlidir." dedi.

Tekden, "O yüzden bunu memnuniyetle karşılıyorum. İnşallah eğitimde bugün dünyanın geldiği en üst seviyeye ulaşabilecek bir eğitim sistemi ile çalışmalarımızı devam ettiririz. Artık hemen hemen 5 yılda, 10 yılda bir ülkeler dünya değişiyor. Ona ayak uyduramayan ülkelerde geri kalacak. Bizim öyle muhteşem bir kültür birikimimiz var ki, bunu inşallah bu vesile ile daha güçlü bir şekilde gençlerimize aktarırız." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Tekden AK Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title