Haberler

25 Bin Kitap İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Bağışlandı

Rönesans Eğitim Vakfı, 'Binlerce Çocuğa Binlerce Kitap" kampanyası kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 25 bin kitap bağışladı."

Rönesans Eğitim Vakfı, 'Binlerce Çocuğa Binlerce Kitap" kampanyası kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 25 bin kitap bağışladı.

Optimum Alışveriş Merkezi'nde kitapların teslim için düzenlenen törene İzmir Valisi Mustafa Vali Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Refia Jale Ilıcak ve çok sayıda davetli katıldı. Vakfın yardımlarında eğitimin öncelik taşıdığını belirten Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Refia Jale Ilıcak birçok öğrenciye burs verdiklerini, okul ve idare binalarının yapılarak eğitim kurumlarına bağışlandığını, kütüphaneler oluşturulduğunu belirtti. Ilıcak; " Gönüllü katılımcıların desteği ile kitap toplama kampanyaları düzenleyerek ihtiyaç sahibi kuruluşlara ulaştırarak, gerek bireysel gerekse kurumsal olarak talep edilen ayni ve nakdi sağlık yardımı taleplerini de karşılıyoruz" dedi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak ise söz konusu kampanyanın sosyal sorumluluk anlayışı açısından önemine değinerek; "Kendilerine teşekkür ediyorum. Her türlü incelemesi yapılmış 100 Temel Eser içerisinden kitapların evlatlarımızın geleceğinin güzel olması, iyi yetişmeleri, bilgi ve teknolojiyle birlikte yetişerek ülkemizi muasır medeniyet seviyesin üstünde bir noktaya getirmeleri ve gelecekte hedeflediğimiz ülkemizi daha iyi noktalara getirebilmeleri için bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kendimizi, ülkemizi geliştirmek istiyorsak bilime, okumaya, yazmaya, eğitime önem vermek zorundayız" diye konuştu.

Optimum Alışveriş Merkezi'nde oluşturulan kitap kumbaralarının önemine de değinen Vali Mustafa Toprak, okunan kitaplardan başkalarının da faydalanması için buralara getirilmesinin önemli olduğunu belirtti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title