Haberler

25 Bayandan Okul Tadilatı

Güncelleme:

İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı 'İlk İşim Okullarda Değişim' projesi kapsamındaki kurslardan mezun olan 25 bayan için sertifika töreni düzenlendi.

İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV) 'İlk İşim Okullarda Değişim' projesi kapsamında açılan seramik yer ve duvar karosu kaplamalılığı meslek edindirme kursundan mezun olan 25 bayan için sertifika töreni düzenlendi.

Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre merkezinde düzenlenen Sertifika dağıtım törenine Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, İbrahim Bodur Çananakkale Seramik Eğitim, Sağlık, Sosyal Yardım Genel Müdürü Yusuf Kınay, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut katıldı. Kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 'Seramik Yer ve Duvar Karousu Kaplamacılığı' sertifikası ve inşaat malzemesi takımı verildi. Program sonunda Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı kursunu başarı ile bitiren 25 bayan kursiyer kendi elleriyle tadilatını yaptıkları Gölbaşı Ahiboz İlkokulun açılışını yaptılar. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Bodur Kaleseramik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title