Haberler

Asker Arkadaşlar, 24 Yıl Sonra İstanbul'da Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Kıbrıs Kolordu Muhafız Bölüğü 69/3 Tertip komutan ve erlerinden oluşan asker arkadaşlar, 24 yıl sonra İstanbul'da bir araya geldi.

Kıbrıs Kolordu Muhafız Bölüğü 69/3 Tertip komutan ve erlerinden oluşan asker arkadaşlar, 24 yıl sonra İstanbul'da bir araya geldi. Buluşmada içtima alındı, şınavlar çekildi.

Asteğmen Nabi Cücük ve Er Recep Kanbur'un çabaları ile oluşan grup, Kabataş Erkek Lisesi'nde kahvaltıda bir araya geldi. Buluşmada 24 yıl önce birlikte yaptıkları içtimayı tekrarlayan asker arkadaşlar, şınav çekip, yürüyüş yaparak eski günleri yad etti. Kahvaltı sonrası çıkılan boğaz turunda ise geçen yıllar konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu, anı fotoğrafları çekildi.

Buluşmaya Tahir Aslan (P. Yrb.), Nabi Cücük (Astğm.), erler; Recep Kanbur, Ufuk Bektaş, Hasan Kalaycı, Selamet Türker, Turan Şinik, Ümit Akyol, Ömer Akyol, Serdar Şanlı, Nurullah Dündar, Aykut Süzer, Ertuğrul Kayacık, Selami İşgüzar ve Nihat Ertuğrul katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Kabataş Kıbrıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title