Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Öğretmenler, Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu'nun 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla verdiği yemekte bir araya geldi.

Öğretmenler, Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu'nun 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla verdiği yemekte bir araya geldi.

Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi solununda verilen yemekte Kaymakam Seyitoğlu, davete katılan tüm öğretmenlerin masalarını tek tek ziyaret ederek, günlerini kutladı.

Seyitoğlu, yaptığı konuşmada, öğretmenler arasında kaynaşmayı sağlamak adına yemekte bir araya getirdiklerini belirtti.

Kaymakam Seyitoğlu, "Bugün ülke olarak, millet olarak, tek tutunduğumuz dal yine öğretmenler olacak ve yine sizlersiniz. Gerek demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olarak gördüğümüz öğretmenlerimize çok işler düşüyor. Bu vesileyle sizlere ne kadar çok şey yapsak azdır. Sizlerin öğrencilerinize verdiğiniz kıymeti bizlerin bilmesi gerekiyor. Birçok alanda ve yerde konuşmalar yapılır. Ama en zor konuşmalar inanın öğretmenlerin karşısında yapılan konuşmadır."

Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Bağlarlı ise, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladığını ve öğretmenlerin önünde saygı ile eğildiğini dile getirdi.

Yemeğe, emekli öğretmenler ve ilçede görev yapan yaklaşık 300 öğretmenin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ali Işık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdür yardımcıları Mehmet Elma ve Murat Şahin katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Evliya Çelebi Beypazarı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title