Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Uzunkaya, mesajında, ulus ve devlet olarak bugünlere ulaşılmasında en büyük payın, koşullar ne olursa olsun görev anlayışından ödün vermeden ülkenin her köşesinde hizmetlerini sürdüren, aydınlanma ışığını yorulmadan taşıyan öğretmenlerin olduğunu belirtti.

Bir milletin çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesinin, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkün olabileceğini dile getiren Uzunkaya, Türkiye Cumhuriyeti'nin, Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyet eşiğini, bilimin ışığında ve öğretmenlerin gayretiyle yakalayacağına dikkati çekti.

Uzunkaya, kutlama mesajında, "Eli öpülesi öğretmenlerimize olan sevgi ve saygımızı tazelediğimiz, onların yüceliğini andığımız 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle vatanın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin gününü kutlar, sevgi ve saygılar sunarım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title