Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İl Milli eğitim Müdürü Coşkun Esen'in öğretmenlerin gününü kutlaması - Esen'in Atatürk Anıtına çelenk sunumu - Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması - Esen ve beraberindeki öğretmenlerin Vali Şerif Yılmaz'ı ziyareti - Vali Yılmaz'ın konuşması - Esen'in konuşması Kütahya'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İl Milli eğitim Müdürü Coşkun Esen'in öğretmenlerin gününü kutlaması - Esen'in Atatürk Anıtına çelenk sunumu - Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması - Esen ve beraberindeki öğretmenlerin Vali Şerif Yılmaz'ı ziyareti - Vali Yılmaz'ın konuşması - Esen'in konuşması Kütahya'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tören düzenlendi.Zafer Meydanı'ndaki tören, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'in törene katılan öğretmen ve idarecilerin Öğretmenler Günü'nü kutlamasıyla başladı. Esen, daha sonra Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Esen ve beraberindeki öğretmenler Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.Yılmaz, kabulünde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün, yılda bir kez de olsa öğretmenlerin sorunlarının, istek ve taleplerinin gündeme geldiği önemli bir gün olduğunu belirtti. Öğretmenler Günü'nün, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin toplu olarak görüştükleri, emekli olanların ise belgelerini aldıkları bir gün olduğunu da hatırlatan Yılmaz, "Ebediyete intikal eden öğretmen arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, hayatta olanlara uzun ömürler diliyorum. Mesleği sürdüren öğretmenlerimize de başarılar diliyorum" diye konuştu.Esen ise Kütahya'da eğitim adına ortaya çıkan başarıda Yılmaz'ın katkı ve desteklerinin olduğunu dile getirerek, desteklerinden dolayı tüm öğretmen arkadaşları adına Yılmaz'a teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Şerif Yılmaz Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title