Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Karaman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Karaman'da 24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Karaman Güzel Sanatlar Lisesi konser salonunda düzenlenen programda, öğretmenlik mesleğinin hiçbir dönemde saygınlığını kaybetmediğini söyledi.

"Millet olarak, dünyadaki yerimizi güçlendirmenin ve yukarılara taşımanın yolu eğitimle mümkün olacaktır" diyen Sultanoğlu, şunları kaydetti:

"Sevgi, şefkat ve fedakarlık mesleği olan öğretmenlik, ülkemizin gelişerek muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkması ve uluslararası camiada saygın bir ülke haline gelmesi için en önemli meslek grubudur ve bütün mesleklerin de temelidir. Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır."

Konuşmaların ardından adaylığı kalkmış öğretmenler yemin etti, emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.

Program Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği türkülerle sona erdi.

Programa, Karaman Valisi Murat Koca, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, daire müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Asım Sultanoğlu Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title