Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Kırşehir'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören organize edildi.

Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Vali Necati Şentürk, Garnizon Komutanı Murat Bulut, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Şentürk, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerden vatan, bayrak ve millet sevgisini içselleştirmiş özgür düşünen nesil yetiştirmelerini istedi.

Öğretmenlik mesleğini tarihsel süreç içinde değerlendirmek gerektiğini belirten Şentürk, "Her ünlü komutanın başarısında kutlu bir öğretmenin payı vardır. Tarihleri yapan da yazan da öğretmenlerdir. Hangi lider öğretmenine saygı göstermişse yücelmiş, hangi lider öğretmenine saygısızlık yapmış ise hakir olmuştur" dedi.

Şentürk, Kırşehir tarihinin geçmişi ile eğitim ve kültürde marka kent haline geldiğini ifade ederek, "İlimizin eğitimde marka kent olarak anılmasını eğitimcilerimizin fedakarca çalışmasına borçluyuz. Başarılı çalışmalarından dolayı öğretmenleri tebrik ediyor ve Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Bahçeci ise modern, çağdaş, kalkınmış, mutlu ve güvenli toplum olma yolunun eğitimden geçtiğini vurgulayarak, "Yarınlarımızı teslim edeceğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin kişisel, sosyal ve kültürel yönde yetişmesinde, topluma faydalı birer fert olarak kazandırılmasında bizlere de önemli görevler düşüyor. Bu anlayışla belediye olarak gençlerimizi yetiştirecek kurslar açıyor, okullarımızın bahçe düzenlemelerini yapıyoruz" dedi.

Törende, emekli öğretmenler adına Aysel Köksal, aday öğretmenler adına ise Kadriye Ceylan konuşma yaptı. Emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi verilen törende, adaylıkları kaldırılan öğretmenler yemin etti.

Kutlama programı, müzik dinletisinin ardından sona erdi. - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Necati Şentürk Yaşar Bahçeci Murat Bulut Kırşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title