Haberler

Gölbaşı'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliği

Güncelleme:

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Gölbaşı İlçe Müdürlüğü tarafından Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın Öğretmenler Günü'ne ilişkin mesajı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, "Öğretmenlik, insanlık tarihinin maddi bir ölçütü olmayan ölümsüz mesleğidir. Her işi bilen, her işi yapan, bilgi deposu ve ayaklı kütüphane olmak yerine bilgi kaynaklarını öğreten, yönlendiren, değerlendirme alışkanlığı kazandıran bir kişidir" dedi.

Öğretmenlerin kendini sadece okul ile sınırlandırılamayacağını vurgulayan Balcı, "Öğretmen okul dışında da dar alana kendini hapsedemez ve toplumdan soyutlayamaz. Çünkü o bir liderdir. Bizler, meslek hayatımız boyunca, iyilik, doğruluk ve sorumluluk anlayışı içinde, insana ve topluma yön veren rehberlerden önde gelenleriz. Büyük Önder Atatürk, 'Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Eserinizin değeri, sizin maharetiniz ve fedakarlığınızla orantılı olacaktır. Sizin başarınız Cumhuriyet'in başarısı olacaktır' derken bizleri hem layık olduğumuz dereceye yükseltmiş hem de sorumluluğumuzun büyüklüğünü ve önemini belirtmiştir" diye konuştu.

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi takdim etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği öğretmenler arası satranç ve masa tenisi müsabakasına katılanlara, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Cengiz Özden Şimşek ödüllerini ve katılım belgelerini takdim etti.

Başbakanlığın yabancı öğrencilere tanıdığı öğrenim imkanı kapsamında, Gölbaşı Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf hemşirelik bölümünde okuyan Aishe Salat İbrahim, öğretmenler gününe özel "Ben Bir Gülüm Öğretmenim" şiirini okudu.

Gölbaşı'nda görev yapan müzik öğretmenlerinin korosu programa renk kattı.

Programa Gölbaşı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Cumhuriyet Savcısı Ali Çalık, öteki ilgililer ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Nabi Avcı Balcı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title