Haberler

AK Parti'li Kiler'den Öğretmenler Günü Mesajı

Güncelleme:

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kiler, mesajında, öğretmenlerin araştıran, sorgulayan ve üreten bir nesil yetiştirerek, aydınlık Türkiye'nin temellerini attığını belirtti.

Eğitim camiasının fedakar çalışmaları sonucu ülkenin ve Bitlis'in her geçen gün gelişerek, başarılara doğru koşar adımla ilerlediğini belirten Kiler, mesajında şunlara yer verdi:

"Başarıların yakalanmasında emek sahibi olan başta öğretmenlerimizi, eğitim çalışanlarımızı ve yöneticilerimizi bir kez daha kutluyorum. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da eğitim alanında elimizden gelen her türlü fedakarlığı ve çalışmayı yaparak büyük başarıları yakalayacağız. Türkiye'nin aydınlık geleceğini oluşturma adına emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimizin yanında olacağız. Bu vesileyle omuzlarındaki ağır yüke rağmen hiçbir zaman durmayan ve duraklamayan elleri öpülesi öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, selamlarımı sunuyorum." - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Türkiye Bitlis Kiler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title