Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Sorgun mesajında, öğretmenlerin yarınların emanet edildiği çocukları ve gençleri yetiştiren, ülkenin aydınlık geleceği için özveriyle çalışan çok kutsal ve onurlu bir mesleği icra ettiklerini belirtti.

Öğretmenliğin, hiçbir maddi kıymetle ölçülmeyecek kadar saygın bir meslek olduğunu ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:

"Öğretmenlik; sevgi ve fedakarlığın yol göstericiliğinde milletimize hizmet etmenin güzide yollarından birisi olmuştur. Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, sevginin ve barışın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren örnek insanlar olmuşlardır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde fedakarca ve vefakarca gayret gösteren öğretmenlerimiz, her türlü takdire fazlasıyla layıktır. Çocuklarımızın ruh ve karakterine biçim veren, bugünün mimarı, yarınların hazırlayıcısı muhterem öğretmenlerimize çok şey borçlu olduğumuz iyi bilinmelidir. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor; mutlu, başarılı ve huzur içinde bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum. Görevi başında şehit düşen, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Sorgun Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title