Haberler

AK Parti'li Erdemir'den Öğretmenler Günü Mesajı

Güncelleme:

AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Erdemir, mesajında, öğretmenliğin girilen dersler ile sınırlandırılamayacak önemli bir hayat mesleği olduğunu ifade etti.

Öğretmenliğin sabır, sadakat ve zaman gerektirdiğini belirten Erdemir, "Öğretmenler belirli bir zaman diliminin değil, dünün, bugünün ve yarının sahipleridir. Yeni Türkiye yürüyüşünde, iyi yetişmiş, doğru bilgilerle donatılmış, hedefi ve ideali olan, milli ve manevi hassasiyetlere sahip, ülkesi, milleti ve insanlık için çalışan, gayret gösteren nesillerin mimarı öğretmenlerimiz bizim için kıymetlidir ve kıymetli olmalıdır" diye aktardı.

Erdemir, şunları kaydetti:

"Dünyanın içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte, insanlığın kan ve gözyaşı karşısında bu kadar sessiz ve kör kaldığı bir zaman diliminde bu hassasiyetlere sahip neslin eksikliği daha fazla hissedilmektedir. Değerli arkadaşlar, ülkemizin her karışında fedakarca çalışan öğretmenlerimiz bu ülkede yaşayan herkesin gönlünde müstesna bir yere sahiptir, sahip olmalıdır. Çünkü onlar cephanesi molotof, silah, patlayıcı madde değil, kara tahta, beyaz tebeşir, ellerinde kalem, çantalarında defterler ve kitaplarla cehalet ve karanlığa karşı mücadele eden bu yüce milletin gönüllü kahramanlarıdır. Bir milletin varlığını devam ettirebilmesi, ayakta güçlü durabilmesi, geleceğini garanti altına alabilmesi için en büyük zenginlik olan insanı öğretmenlerimiz hayata hazırlayacak ve yetiştireceklerdir. Geleceğimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz yağmur ve toprak kokusuna sevdalı, büyük Türkiye aşkını aşılayan rehberlerimizdir. Bu duygu ve düşünceler ile mesleği öğretmenlik olan bir meslektaşınız olarak, duyduğum gururu sizlerle paylaşıyorum. Bu kutlu yürüyüşte görev almış ve vefat eden öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyor, bizlere bilmediklerimizi öğreten, bildiklerimizi daha iyi anlamamıza yardımcı olan, bizleri yetiştiren sevgili öğretmenlerimiz, öğretmenler gününüzü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Türkiye Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title