Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Iğdır Valisi Haner: "Milletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında en büyük payı bulunan öğretmenlerimize daima minnet ve şükran borçluyuz"

Iğdır Valisi Davut Haner, Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında en büyük katkıyı sağlayan öğretmenlere daima minnet duyduklarını bildirdi.

Haner, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin geleceği olan çocukları fedakarca eğiten öğretmenlere karşı samimi duygular beslediklerini aktardı.

Toplumun gelişmesinde en büyük etkenin öğretmenler olduğunu vurgulayan Haner, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İçinde bulunduğumuz iletişim çağında bilgili, yetenekli, birbirine saygılı, sorumluluklarını bilen, milli değerlere önem veren bireyler kuşkusuz ki onlar sayesinde yetişmektedir. Bu nedenle, milletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında en büyük payı bulunan öğretmenlerimize daima minnet ve şükran borçluyuz.

Toplumların gelişmelerinde, zamanla yarışmalarında, daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda varlıklarını sürdürmelerinde belirleyici unsur olan eğitim, ülkemizin dünyadaki saygın konumu ve refahı açısından büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda öğretmenlerimizin sorumluluk duygusu gelişmiş, geçmişin ışığında geleceğe bakabilen, güzel ahlak sahibi, insana ve değerlerine saygılı, araştıran, okuyan, sorgulayan, yorumlayan, milletine ve ülkesine bağlı nesiller yetiştirmeleri geleceğimize yapılacak en büyük yatırımdır." - Iğdır

Kaynak: AA / Yerel

Davut Haner Türkiye Iğdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title