Haberler

Kayseri'de STK'lardan Öğretmenler Günü Mesajı

Güncelleme:

Kayseri'de bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kayseri'de bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, mesajında, öğretmenlerin insanları eğiten, yetiştiren değerli kimseler olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini kaydeden Ünlü, "Onların emekleri ile bu günlere geldiğimizi hiçbir zaman unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor; bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise milletlerin gelişmişlik düzeyinin eğitime verdikleri önemle ölçüldüğünü ve eğitimde en önemli unsurun öğretmenler olduğunu vurguladı.

Öğretmenlerin sadece sınıflardaki öğrencileri değil, içinde bulundukları toplumun tüm bireylerini aydınlattığına dikkati çeken Hiçyılmaz, "Öğretmenlerimiz, öğrencilerimize yol gösteren bir lider, yaşam boyunca örnek alınanbir rehberdir. Öğretmenler, çocuklarımızı hayata hazırlayan, onlara aile, vatan, millet, bayrak, insanlık sevgisi aşılayan, yegane unsurlardır" dedi.

Hiçyılmaz, tüm dünyada tarih boyunca öğretmenlerin, sevginin, fedakarlığın simgesi ve saygının timsali olduklarının dile getirerek, "İnsanlık ideallerinin ve çağdaş uygarlığın yaratıcısı olarak öğretmenler, çağlar boyunca karanlığı yırtıp ilmin ışığı ile ufukları aydınlatmış, insanlığı bugünkü uygarlık düzeyine getiren kişiler olmuşlardır" ifadelerini kullandı.

Yaşadığımız yüzyılın, bilgi üretim ve kullanımda zaman kavramını zorladığı bir dönem olduğunu belirten Hiçyılmaz, insanların ve milletlerin ayakta kalmalarının ancak çağın en güzel bilgisine sahip olmak ve bilgi üretebilmekle mümkün olduğunu belirtti.

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak da tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Boydak, şunları kaydetti:

"Bilgi ve teknoloji çağını yaşadığımız  bugünlerde, bilgi toplumu olmanın en temel şartı eğitimli insan gücüne sahip olmaktır. Gelişen dünya ve onun koşulları ile  aynı zaman diliminde omuz omuza, ileriye doğru gitmek, sadece ve sadece eğitimle gerçekleşir. Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Ulu Önder Atatürk'ün eseri olan modern Türkiye'nin bugünlere ulaşmasında emeği geçen adsız kahramanların başında öğretmenlerimiz gelmektedir. Biz de Kayseri Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmak için bir çok projeye imza attık. Gerek üniversitelerimize olsun, gerek ilköğretim okullarımıza olsun ilçelerimiz dahil şimdiye kadar elimizden geldiği kadar maddi manevi her türlü desteği verdik, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile milli eğitimimizin fedakarlık timsali, Türkiye'nin aydınlık geleceğinin mimarı saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, tüm öğretmenlerimizi saygı ile selamlıyoruz." - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Kayseri Sanayi Odası Mahmut Hiçyılmaz Şaban Ünlü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title