Haberler

24. Geleneksel Kent Bayramlaşması - Bakan Işık

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tören alanından detaylar- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın konuşması- Bakan Işık'ın Kocaeli il Jandarma Komutanlığı ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Polisevini ziyareti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: - "Bu ülkede bin yıldır kardeşçe yaşayan insanların Allah'ın izniyle ilelebet kardeşçe yaşama hürriyeti de iradesi de vardır" Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bu ülkede bin yıldır kardeşçe yaşayan insanların Allah'ın izniyle ilelebet kardeşçe yaşama hürriyeti de iradesi de vardır" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tören alanından detaylar- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın konuşması- Bakan Işık'ın Kocaeli il Jandarma Komutanlığı ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Polisevini ziyareti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: - "Bu ülkede bin yıldır kardeşçe yaşayan insanların Allah'ın izniyle ilelebet kardeşçe yaşama hürriyeti de iradesi de vardır" Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bu ülkede bin yıldır kardeşçe yaşayan insanların Allah'ın izniyle ilelebet kardeşçe yaşama hürriyeti de iradesi de vardır" dedi.Işık, 24. Geleneksel Kent Bayramlaşması'nda yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nı biraz buruk yaşadıklarını belirtti.Son dönemde yoğun bir terörle mücadele çalışması yürüttüklerini ifade eden Işık, terör örgütünün toplumdaki kardeşlik duygusunu sarsacak işler yapmak istediğini kaydetti. Bakan Işık, bayramlar vesilesiyle kardeşliğin daha da güçlendiğini vurgulayarak şöyle konuştu: "Her bayramdan farklı olarak bu bayram herkes daha fazla bayram ziyareti yapsın. Terör örgütlerini sevindirecek hiçbir provokasyona müsaade etmeyeceğimiz gibi onları kahredecek kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi bu bayramda biraz daha gösterelim istiyoruz. Bu ülkede bin yıldır kardeşçe yaşayan insanların Allah'ın izniyle ilelebet kardeşçe yaşama hürriyeti de iradesi de vardır. Bu iradenin en güzel ortaya konduğu illerden biri de Kocaeli'dir."Konuşmaların ardından Bakan Işık ve beraberindekiler, vatandaşlarla bayramlaştı.Işık, daha sonra Kocaeli il Jandarma Komutanlığı ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Polisevini de ziyaret ederek personelle bayramlaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Fikri Işık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title