Haberler

Fenerbahçe 1 Rizespor 1 geniş özet (23.08.2015) FB Rize maç özeti

Güncelleme:

Rize 1 FB 1 23 Ağustos maç özeti ve golleri. Çaykur Rizespor Fenerbahçe maç özeti. Spor Toto Süper Lig 2.hafta maç özetleri, Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın özeti ve önemli anları haberler.com adresinde. Sezonun transfer şampiyonu Fenerbahçe Rizespor deplasmanında 3 galibiyet aradı. İlk haftayı evinde oynadığı Eskişehirspor maçında aldığı 2-0'lık net galibiyet ile kapatan Fenerbahçe, Gençlerbirliği deplasmanında son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 3-2 galip ayrılan Çaykur Rizespor'a konuk oldu.

Doğu Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor Fenerbahçe'nin favori olduğu karşılaşmada rakibini İstanbul'a eli boş göndermenin hesaplarını yaparken Fenerbahçe ise zorlu Rizespor deplasmanında alacağı galibiyet ile 2 de 2 yapmak istiyordu. Fenerbahçe'de Robin Van Persie Rizespor karşısında ilk 11 de sahaya çıktı. Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçının özeti ve maç sonrası röportajlar haberler.com adresinde. Maçın özetini izlemek için linke tıklayın.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title