Haberler

Akhisar Beşiktaş maç özeti / 30. hafta Akhisar BJK geniş özet

Akhisar Belediyespor Beşiktaş maç özeti izle. 23 Nisan Cumartesi Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı geniş özeti. Şampiyonluk yarışında büyük avantaj elde eden Beşiktaş Akhisar Belediyespor deplasmanında 3 puan aradı. Maç özetini izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Akhisar Belediyespor Beşiktaş maç özeti izle. 23 Nisan Cumartesi Akhisar Belediyespor Beşiktaş maçı geniş özeti. Şampiyonluk yarışında büyük avantaj elde eden Beşiktaş Akhisar Belediyespor deplasmanında 3 puan aradı. Kritik haftalara girerken Süper Lig'de düşme potasında ve zirvede heyecan da artıyor.  Akhisar Belediyespor Beşiktaş maç özeti ve 30. hafta golleri, maç özetleri haberler.com adresinde. Akhisar BJK maçı geniş özeti ve Spor Toto Süper Lig'de haftanın karşılaşmalarından özet görüntüler için aşağıdaki bağlantıyı izleyin. 

– MAÇ ÖZETİ İÇİN LİNKE TIKLAYIN

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, hafta boyunca yapılan antrenmanlarda oyuncuların çalışma temposundan ve istekli görüntüsünden oldukça memnun kaldı. 

Süper Lig'in zirvesinde 69 puanı bulunan ve en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde avantajını koruyarak Manisa'ya gidecek Siyah Beyazlılarda hedef; 3 puan... Akhisar Belediyespor virajını kayıpsız dönmek isteyen Beşiktaş, 31. haftada Vodafone Arena'daki Kayserispor maçına 5 puanlık farkı koruyarak çıkmayı hedefliyor. 

Öte yandan; Akhisar Belediyespor maçı sonrasında zorlu bir periyoda girecek Beşiktaş'ta, kart sınırındaki oyuncular teknik heyeti düşündürüyor. Andreas Beck, Medicana Sivasspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşerken, Oğuzhan Özyakup, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Olcay Şahan ve Mario Gomez sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Akhisar Belediyespor karşısında sarı kart görmeleri durumunda Kayserispor karşısında forma giyemeyecek.

Şenol Güneş, ligin ilk yarısında oynanan Akhisar Belediyespor maçında alınan 2-0'lık mağlubiyetten dolayı oyuncularını sık sık uyarıp, rakibin tüm etkili yanlarını oyuncularına ezberletiyor. Saha çalışmalarının yanı sıra, görüntülü analizlerle de Ege temsilcisinin zaaflarını aktaran tecrübeli teknik direktör, futbolcularını rehavete kapılmamaları yönünde uyarıyor. 

Akhisar Belediyespor karşısında sarı kart cezalısı Andreas Beck'ten yoksun olacak Siyah Beyazlılar'da, cezası sona eren Ricardo Quaresma ise takımdaki yerini alabilecek. Şenol Güneş'in, Andreas Beck'in yerine Serdar Kurtuluş'a, Medicana Sivasspor maçında ilk 11'de formayı teslim ettiği Kerim Frei'ın yerine ise Ricardo Quaresma'ya şans vermesi bekleniyor. 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Akhisar Belediyespor 23 Nisan Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

YORUWL AR:

YORUWL AR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title