Haberler

23 Yıl Sonra Gelen Mutluluk

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Ebru Gediz’le Yeni Baştan’ ekibi, 23 yıl aradan sonra anne ve oğlunu kavuşturdu.

Beyaz Tv'de yayınlanan ' Ebru Gediz'le Yeni Baştan' ekibi, 23 yıl aradan sonra anne ve oğlunu kavuşturdu. Duygulu anların yaşadığı canlı yayında, anne ve oğlu dakikalarca birbirine sarılarak gözyaşı döktü.

İstanbul'da 4 yaşında iken annesi tarafından terk edilen 27 yaşındaki Gökhan Gülen, Beyaz TV'de yayınlanan ' Ebru Gediz'le Yeni Baştan' programına katılarak annesini aradığını söyledi. Ekip, yapmış olduğu üç günlük çalışmanın ardından genç adamın annesi N.Ç.'yi buldu. Tam 23 yıl aradan sonra stüdyoda kavuşan anne ve oğlu, canlı yayında dakikalarca birbirine sarılarak gözyaşı döktü.

Öte yandan, 2 ay önce kaldığı yurttan ayrılan ve bir daha kendisinde haber alınamayan 17 yaşındaki Fatma Zengin'in ailesi ünlü sunucu Ebru Gediz'den kızlarının bulunmasını istedi. Yapılan bir haftalık araştırmanın ardından genç kız bulundu ve canlı yayında ailesine kavuşturuldu. Kızına sarılan Songül Zengin, baygınlık geçirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Zengin Ebru Gediz İstanbul Beyaz TV Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title