Haberler

23 Yaşındaki Genç Kız Yüzünde Çıkan Kıllarla Baş Edemiyor

Güncelleme:

Kadınlarla sıklıkla görülen Polikistikover sendromu genç kızda inanılmaz bir sonuçla kendisini gösteriyor; Harnaam'ın yüzü ve vücudunda baş edemediği kadar çok kıl çıktı.

Polikistikover sendromu 23 yaşındaki Harnaam Kaur'da inanılmaz bir sonuçla kendisini gösteriyor; Harnaam'ın yüzü ve vücudunda baş edemediği kadar çok kıl çıktı.

KENDİSİNİ YARGILAYANLARA MEYDAN OKUYOR

Harnaam, güzel giyinmeyi, makyaj yapmayı seven bir genç kız ama sakallarından vazgeçmiyor. İnsanların aşağılamaları ve alaycı bakışlarına aldırmadan etek giyecek kadar cesur olan Harnaam, birçok kişinin cesaret edemeyeceği kadar ciddi bir duruş sergileyerek kendisini dış görünüşünden dolayı yargılayanlara meydan okuyor.

DİNİ SAÇ KESMEYİ YASAKLIYOR

Önceleri traş olan ve ağda yöntemiyle yüzündeki ve vücudundaki kıllardan kurtulmaya çalışan Harnaam'ın acı dolu ve binlerce sterlina mal olan epilasyon yöntemleri sadece kısa vadeli çözüm oldu. Harnaam Facebook, Reddit gibi pek çok sosyal medya platformunda küfürlü yorumlarla aşağılandı ve dini Sihizm, saç kesmeyi yasakladığından dolayı radikal bir karar aldı: Sakal ve bıyıklarını kesmeyecekti!





Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (116)

MaraşlıMobil-IOS:

Dünyada en saçma din müslümanlık sanardım al bunlarda salak

30
105
yanıtYanıtla
çomakçı:

harbi hangi dine mensupmuş müslümanlıktan bile saçma

19
30
yanıtYanıtla
Melike Mobil-IOS:

Bu hastalığı araştırıp öyle yorum yapın Polikistikover rahimle kiste sebep olur bu kist Yüzünden vücûd yoğun şeklide kıllanır. Genç Kızın bu kılda ne suçu var

28
5
yanıtYanıtla
TC kürdi Mobil-IOS:

Marasli öküz islamiyetin neyini biliyorsun da hakkinda konusuyorsun

14
15
yanıtYanıtla
Eymen Mobil-IOS:

Kesin CHP lidir ??????

13
15
yanıtYanıtla
mehmet emin:

melih gökcek e cok benziyor :):)

15
12
yanıtYanıtla
kıroğluMobil-ANDROID:

islam dinine dil uzatanlarin dili kurusun edepsizler

14
11
yanıtYanıtla
hah:

kürt mü acaba?

6
19
yanıtYanıtla
BabazulaMobil-IOS:

Çomaklı ve maraşlı isimli yorumcular allah islam dinine hakaret edenlerin belasını er yada geç verir ..

14
10
yanıtYanıtla
sinan06Mobil-ANDROID:

Guney dogu bunlardan gecilmiyo

6
17
yanıtYanıtla
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title