Haberler

23 Şubat Dha Spor Gündemi

Fenerbahçe'nin Krasnodar'a elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesinin dış basındaki yankıları...FENERBAHÇE KARMAKARIŞIKTeknik direktör Advocaat'ın maç sonunda, "Sonucu futbolculara sorun" demesi ayrı bir tartışma yarattı.

Fenerbahçe'nin Krasnodar'a elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesinin dış basındaki yankıları...

FENERBAHÇE KARMAKARIŞIK

Teknik direktör Advocaat'ın maç sonunda, "Sonucu futbolculara sorun" demesi ayrı bir tartışma yarattı. Her yenilgi sonrası topu oyuncularının üstüne atan Hollandalı teknik adam, kredisini tamamen doldurdu. Taraftar yönetimi üç gün içinde ikinci kez istifaya çağırdı. Bazı kongre üyelerinin genel kurul için imza toplama girişiminde olduğu öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın açıklama yapması bekleniyor.

Sarı-lacivertli takım, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

ALİ KOÇ SESLERİ

Taraftarlar, Krasnodar maçı sürerken, Ali Koç'un bulunduğu locaya dönerek, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" tezahüratı yaptı. Koç bu tezahüratlara herhangi bir tepki vermedi.

DERBİDE BAŞKAN ÖZBEK YOK

PFDK'nın ceza verdiği Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş derbisini tribünden izleyemeyecek.

MUSLERA TARİH YAZACAK

Fernando Muslera, Beşiktaş derbisi öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki GSStore'da gerçekleştirilen özel röportajda GSTV'nin derbiye yönelik sorularını yanıtladı. Nando'nun yanıtları şöyle:

"188. lig maçıma çıkacağım için çok mutluyum. 3 hafta kadar önce kulüp tarafından bu konu hakkında bilgilendirilmiştim. Önemli bir rekoru kırmaya hazırlandığım için heyecanlı olduğumu söyleyebilirim. Takımın bana duyduğu güven üst seviyedeymiş ki bu kadar maç oynamışım. "

GALATASARAY

17.00 Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürecek

BEŞİKTAŞ BAŞKANI ORMAN'IN AÇIKLAMALARI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, son dönemde yaşanan ve kaos haline dönüşen Divan Kurulu seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Fikret Orman, 29 Ocak'ta iptal edilen son seçim kararı için mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararının kaldırıldığını ve Divan Kurulu'nun mutlaka seçim yapması gerektiğini söyledi. Orman, Yalçın Karadeniz'in başkanlığının düşmüş olduğunu belirtirken, hafta sonunda yapılacak Divan Kurulu toplantısında seçim gündemi bulunmadığı ve yasal olmadığı için yönetim olarak katılmayacaklarını ifade etti.

UEFA AVRUPA LİGİ

19: 00 Osmanlıspor FK - Olympiakos

21: 00 Ajax - Legia Warszawa

21: 00 APOEL Nicosia - Athletic Bilbao

21: 00 Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva

21: 00 Roma - Villarreal

21: 00 Zenit St. Petersburg - Anderlecht

23: 05 FC Copenhagen - Ludogorets Razgrad

23: 05 Fiorentina - Mönchengladbach

23: 05 Genk - Astra Giurgiu

23: 05 Lyon - AZ Alkmaar

23: 05 Shakhtar Donetsk - Celta Vigo

23: 05 Sparta Prag - Rostov

23: 05 Tottenham - Gent

PFDK ve Tahkim Kurulu kararları açıklanacak.

BASKETBOL

Euroleague -

20: 00 CSKA Moscow - Maccabi FOX Tel Aviv

20: 45 Fenerbahçe - Olympiakos

21: 00 Crvena Zvezda - Galatasaray Odeabank

22: 45 EA7 Olimpia Milano - FC Barcelona Lassa

MACARİSTAN'IN, 2024 OLİMPİYAT ADAYLIĞINI GERİ ÇEKTİ

Macaristan hükümeti, Budapeşte Belediyesi ve Macaristan Olimpiyat Komitesi'ne (MOB) 2024 olimpiyat adaylığını geri çekmesini tavsiye etme kararı aldı.

KAZANAMAYANLARIN MAÇI

Son 85 maçta kazanamayan Andorra, 73 maçtır galibiyeti bulunmayan San Marino'yu hazırlık karşılaşmasında 2-0 mağlup etti

ŞAMPİYONLAR LİGİ VE UEFA AVRUPA LİGİ

Sevilla evinde, Leichester City'i 2-1, Juventus'ta deplasmanda Porto'yu 2-0 mağlup etti. UEFA Avrupa Lig'inde Manchester United, Saint Etienne'yi ikinci maçta da 1-0 yenerek 16'lara kaldı. Schalke ise daha önce 3-0 yendiği PAOK ile evinde 1-1 berabere kalarak turladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe Krasnodar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title