Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93.yıl dönümü kutlamaları Yavuzeli Anaokulu'nda yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93. yıl dönümü kutlamaları Yavuzeli Anaokulu'nda yapıldı.

Yavuzeli Anaokulu bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Yavuzeli Anaokulu öğretmenlerinden Tuba Dağdevren yaptı. Dağdevren konuşmasında, "Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 93. yılını kutluyoruz. Bu tarih aynı zamanda en yüce değer olan Milli Egemenlik ilkesinin millet hayatına girdiği tarihtir. Bu gün fert ve toplum olarak kendi öz benliğimize dönüşüp ve milli devlet olmanın sevinci ile medeni bir millet ve güçlü bir devlet olarak milli varlığımızı yüceltmek azim ve heyecanını yüreğimizde duyduğumuz ve bunun bilincine vardığımız gündür" dedi.

Açış konuşması sonrası program, Ördekler Rond oyunu gösterisi, Karıncalar ve Arılar oyunu, Nossa ve Gangam Style şarkıları eşliğinde oyunlarını sergilediler. Anaokulu öğrencilerinden Enes Pire Yavuzeli şarkısını okurken, Bilal Berk Kızık "Atatürk ölmedi yüreğimizde yaşıyor" adlı şiiri okudu. Kutlamalar tüm öğrencilerin katılımı ile balon patlatma oyunu ile sona erdi.

Yavuzeli Anaokulu bahçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına, Yavuzeli Anaokulu Müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Yavuzeli 23 Nisan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title