Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Samsun ve ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Samsun ve ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Havza Mehmetçik Meydanı'ndaki Atatürk anıtına ilçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Tören, hava muhalefeti nedeniyle Havza 25 Mayıs Spor Salonu'nda devam etti.

Şiirlerin okunduğu, halk oyunları ve dans gösterilerinin sunulduğu törende düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törene Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Belediye Başkanı Murat İkiz, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kavak

Kavak Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk büstüne çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kavak Spor Salonu'nda devam eden programda Şehit İlhan Kuşan Ortaokulu Müdürü Turan Özcan, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı.

Halk oyunları ekiplerinin gösterisi ve öğrencilerin şiir okumasının ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle tören sona erdi.

Törene Kaymakam Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necati Menek, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Şeref Çınar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bafra

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu tarafından 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan tören, daha sonra Bafra Belediye Kültür Merkezi'nde devam etti.

Katipoğlu'nun konuşmasının ardından Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu tarafından hazırlanan program sunuldu. Düzenlenen yarışmalarda öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören son buldu.

Programa Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit de katıldı.

- Çarşamba

Belediye Meydanı'ndaki Atatürk anıtına ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir tarafından çelenk sunulmasının ardından tören, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda devam etti.

Buradaki törende Cemil Meriç İlkokulu tarafından hazırlanan etkinlikler gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam Mustafa Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Jandarma Bölük Komutanı Ramazan Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Özdemir 23 Nisan Samsun Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
title