Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir program hazırladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir program hazırladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, etkinliklerle coşku içinde kutlanacak.

Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve BAKA işbirliği ile dünyaca ünlü akrobasi timi Türk Yıldızları, Antalyalılarla buluşacak. 23 Nisan Pazar günü saat 15.20'de Konyaaltı Sahili batı girişinden başlayacak Türk Yıldızları yine nefes kesen bir gösteriye imza atacak.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 23 Nisan'ı 3 gün boyunca Cam Piramit ve alanında gerçekleştirilecek etkinliklerle kutlayacak.

Bu kapsamda bir satranç turnuvası düzenlenecek. Antalya başta olmak üzere, İstanbul, Ankara, Afyon, Burdur, Isparta, Denizli, Muğla'dan 5-12 yaş grubu 3 bin 800 öğrenci satranç turnuvasında mücadele edecek.

Cam Piramit alanı birbirinden renkli etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Şeker Portakalı etkinlik aracı çocuklara eğlenceyi tattıracak. Çocuklar kurulacak şişme oyun parkında doyasıya eğlenecek. "Çanakkale" 3D animasyon filmi 22 ve 23 Nisan'da 09.00-17.00 saatleri arasında çocuklar için gösterimde olacak.

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan'da 11.00-16.00 saatleri arasında AKM alanında Uçurtma Şenliği düzenleyecek. Çocuklar rengarenk uçurtmalarını gökyüzüne havalandıracak ve bayram coşkusu yaşayacak.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklara lunapark gezisi armağan etti. Devlet okullarına dağıtılan 21 bin ücretsiz davetiye ile çocuklar Aktur Lunapark'ta adrenalin dolu saatler yaşayacak. Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi de 23 Nisan Pazar günü, kapılarını çocuklara ücretsiz açacak. Çeşitli atölye çalışmaları ile oyuncak müzesi çocuklara farklı bir bayram yaşatacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutladığı Antalyalı çocukları etkinliklere davet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Valiliği Konyaaltı 23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title