Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Şabanözü Mehmet Ali Şahin Stadı'nda devam etti.

Dans gösterilerinin yanı sıra şiirlerin okunduğu törende okullar arasında düzenlenen "23 Nisan" konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Kendir, günün milli birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek, "Milli birlik ve beraberliğimizi zedeleyen unsurlara fırsat vermeyelim. Çocuklar gün sizin gününüz. Ulu Önder Atatürk ve bizlerin sizlerden beklentisi, ülkemizi dünyanın en güçlü ülkesi yapmak için çalışmanızdır. Hızla değişen bu dünyada ülkemizin adını bilimde, teknolojide, ve en önemlisi eğitimde altın harflerle yazdırmanız." diye konuştu.

Törenin sonunda Gümerdiğin İlkokulu Anaokulu öğrencilerinden oluşan minikler mehter takımının gösterisi beğeni topladı.

Kutlamalara, Kaymakam Cevdet Bakkal, Garnizon Komutanı Hasan Kılıçaslan, Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, Emniyet Müdürü Bülent Demir, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Şabanözü 23 Nisan Çankırı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title